Flybilletter til Philadelphia

Bestil din flybillet til Philadelphia

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Philadelphia, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Philadelphia i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Philadelphia lufthavn

Philadelphia Lufthavn er den største lufthavn i Pennsylvania. Fra år 1925 blev lufthavnen brugt til at træne piloter, men først fra 1940, hvor den første terminal blev bygget, begyndte luftfartsselskaber at bruge lufthavnen. Løbende har lufthavnen gennemgået flere udvidelser, og i dag er lufthavnen en af de mere travle i verden.

Navn: Philadelphia International Airport
Adresse: 8000 Essington Ave, Philadelphia, PA 19153, USA
IATA kode: PHL
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Transport til og fra Philadelphia lufthavn

Placeringen tæt på Philadelphia centrum betyder, at der er fine forbindelser fra lufthavnen og ind til centrum. Med en lejebil, du kan bestille, så den står klar til dig i lufthavnen, er det hurtigst at køre via I-95 til Philadelphia centrum. Rutens længde er ca. 17 kilometer og tager ca. 15 minutter, alt afhængig af trafikken. En anden rute er mere direkte på ca. 13 km, men tager ofte et par minutters tid længere til centrum. Fra lufthavnen er den billigste måde at komme til centrum på ved at tage SEPTA metro eller busser, der kører ind til centrum og andre destinationer i Philadelphia. Ved ankomsthallen er det også muligt at tage en taxi.

Værd at vide om flybilletter til Philadelphia

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Philadelphia  i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Philadelphia tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Philadelphia.

Kontakt os for en flybillet til Philadelphia

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Philadelphia, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Philadelphia. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Philadelphia, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Philadelphia til den bedst mulige pris.

Flybillet til Philadelphia i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Philadelphia.

Kombiner din flybillet til Philadelphia med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Philadelphia, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Philadelphia er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker. Specialpriserne på en flybillet til Philadelphia i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Philadelphia.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA