Flybilletter til Philadelphia

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Philadelphia i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Philadelphia, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Philadelphia lufthavn

Philadelphia Lufthavn er den største lufthavn i Pennsylvania. Fra år 1925 blev lufthavnen brugt til at træne piloter, men først fra 1940, hvor den første terminal blev bygget, begyndte luftfartsselskaber at bruge lufthavnen. Løbende har lufthavnen gennemgået flere udvidelser, og i dag er lufthavnen en af de mere travle i verden.

Navn: Philadelphia International Airport
Adresse: 8000 Essington Ave, Philadelphia, PA 19153, USA
IATA kode: PHL
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

 

Til og fra Philadelphia lufthavn

Placeringen tæt på Philadelphia centrum betyder, at der er fine forbindelser fra lufthavnen og ind til centrum. Med en lejebil, du kan bestille, så den står klar til dig i lufthavnen, er det hurtigst at køre via I-95 til Philadelphia centrum. Rutens længde er ca. 17 kilometer og tager ca. 15 minutter, alt afhængig af trafikken. En anden rute er mere direkte på ca. 13 km, men tager ofte et par minutters tid længere til centrum. Fra lufthavnen er den billigste måde at komme til centrum på ved at tage SEPTA metro eller busser, der kører ind til centrum og andre destinationer i Philadelphia. Ved ankomsthallen er det også muligt at tage en taxi.

 

Værd at vide om flybilletter til Philadelphia

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Philadelphia  i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Philadelphia tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Philadelphia.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Philadelphia

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Philadelphia, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Philadelphia.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Philadelphia, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Philadelphia til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Philadelphia i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Philadelphia.

 

Kombiner din flybillet til Philadelphia med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Philadelphia, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Philadelphia er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Philadelphia i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Philadelphia.