Flybilletter til Tampa

Bestil din flybillet til Tampa

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Tampa, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Tampa i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Tampa lufthavn

Tampa International Airport ligger bare 11 kilometer fra det centrale Tampa. Lufthavnen har omkring 20 millioner passagerer om året. Tampa lufthavn er en af de få lufthavne i USA, der har afgange til Cuba.

Navn: Tampa International Airport
Adresse: 4100 George J Bean Pkwy, Tampa, FL 33607, USA
IATA kode: TPA
Flyvetider til Tampa: Ca. 15 timer med et skift eller 2 undervejs.
Tidsforskel: -8 timer fra Danmark

TRANSPORT TIL OG FRA TAMPA LUFTHAVN

Du har flere muligheder for at komme til dit hotel fra lufthavnen i Tampa eller videre til din destination i Florida.

Med bil
Hvis du har lejet en bil hjemmefra i forbindelse med din flybillet til Tampa, kommer du nemt videre til dit endelige rejsemål og sparer penge på en taxi.

Med taxi
Du kommer hurtigt videre fra lufthavnen med en taxi til downtown Tampa. Prisen er fast, men skal du videre til andre områder i- eller tæt på Tampa er det sats pr. kilometer.

Med bus
Det er offentlige busser til Tampa. Ruterne finder du ved busstoppet. Shuttle busser er også en mulighed, hvor de fleste har faste priser.

KONTAKT os FOR EN FLYBILLET TIL Tampa

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Tampa, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Tampa. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Tampa, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Tampa til den bedst mulige pris.

FLYBILLET TIL Tampa I KOMBINATION MED ET RUNDREJSEPAS

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Tampa.

KOMBINER DIN FLYBILLET TIL Tampa MED HOTEL OG/ELLER BILLEJE

Når du skal købe en flybillet til Tampa, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Tampa er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker. Specialpriserne på en flybillet til Tampa i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Tampa.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Washington D.C.

Andre relevante sider: Flybilletter til USA