Bodega Head Trail

Dramatiske klipper og hemmelig strand

Langs Highway 1, nord for San Francisco, ligger havnen Bodega Bay, som i området er kendt for deres krabbefangst. Er sulten ved at trænge sig på, kan I med fordel lave et hurtigt pit stop hos Squd Point Crab Co. som efter signende skulle servere den bedste chowder (en tyk suppe) og krabbe sandwich.  Fra havnen er det også muligt at booke fiske- og hvalsafariture.

Tager I ud til den lille halvø Bodega Head som beskytter havnen, kan I finde en del oplevelser som blandt andet strande, smukke kyst strækninger og flot udsigt. Her venter også den lille hyggelig vandrerute, Bodega Head Trail. Den næsten 5 km nemme vandrerute tager jer gennem blomsterenge på toppen af klippene og ned til en godt skjult strand med den smukkeste udsigt over Stillehavet. På vandreruten er det ikke unormalt at spotte hvaler svømme forbi, se sæler ligge på stranden og høre havfuglene skratte. Der god parkeringsplads ved vandrerutens og ruten er godt skiltet. Er I blot på udkig efter en kort tur, findes der også en lille vandretur på omkring 1,6 km.

Vandreruten er perfekt hvis I alligevel kommer kørerende langs Highway 1 og trænger til at bevæge kroppen og få et afbræk fra køreturen. Mens I er i området er et besøg til nærliggende Fort Ross også en oplagt mulighed.

Kort

Vis på kort

Oplev det vestlige USA - Skab din egen historie