Lake Vyrnwy Hotel & Spa

Luksus i eventyrlige omgivelser

Lake Vyrnwy Hotel & Spa, Llanwddyn i Powys
På Lake Vyrnwy Hotel i det nordlige Wales er I garanteret maksimal afslapning og forkælelse i det storslåede bjerglandskab. Med fantastisk service og betagende udsigt er det et af de skønneste 4-stjernet hoteller i Wales.

Skal I på kør-selv-ferie igennem det nordlige Wales, og leder I efter en magisk udsigt og total afslapning, er Lake Vyrnwy Hotel & Spa det oplagte bud. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 718 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Victorian 'Country House' med Exceptionel spa 

På Lake Vyrnwy Hotel & Spa kan I forvente et luksuriøst og intimt ophold i total fred og ro i pagt med den fantastiske natur. Hotellet tilbyder fabelagtige spa oplevelser i samarbejde med det anerkendte Elemis hudplejeprodukt. Flere af de individuelt designet værelser har en enestående udsigt over den uspolerede natur.

Hvis I kan løsrive jer fra hotellets fantastiske faciliteter, kan I opleve mindst ligeså fantastiske udendørsaktiviteter. I kan udforske de dramatiske nordwalisiske bjerge på en af de eventyrlige vandrestier, eller leje en mountainbike, hvis I vil udforske et større område. Der er også mulighed for adskillige vandsportsaktiviteter på Lake Vyrnwy. Efter en dag fyldt med oplevelser og aktiviteter, skal I prøve en af hotellets restauranter, som bruger lokale råvarer til deres overdådige sæsonprægede retter.

  • Fuld walisisk morgenmad inkluderet
  • The Times har udråbt spaområdet til at have en af de bedste vandudsigter i Europa
  • Et væld af udendørsaktiviteter, så I aldrig vil kede jer
  • Prisvindende "Fine Dining" på Tower Restaurant med ekstraordinær udsigt over den bjergrige Lake Vyrnwy
  • Seværdigheder i nærheden: Powis Castle, Llanrhaeadr Waterfall, Snowdonia National Park, The Great Little Trains of Wales

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud