Llangoed Hall, Llyswen, Brecon, Powys

elegant og Historisk herregård 

Llangoed Hall, Brecon i Powys
Llangoed Hall er et elegant og historisk hotel, som ligger i det smukke Wye Valley i hjertet af det walisiske landskab. På hotellet finder I en henrivende udsigt over de fantastiske haver, og exceptionelle middage på hotellets prisvindende restaurant. Hotellet har vundet adskillige prestigefyldte priser, og bliver konsekvent valgt som et af de bedste hoteller i Wales af respekterede medier som Daily Telegraph og Sunday Times.

Hvis I på jeres kør-selv-ferie gennem Wales kommer forbi Brecon, skal I overveje et par nætter på Llangoed Hall, og prøve deres prisvindende restaurant i fabelagtige omgivelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores unikke hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.849 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse med halvpension;

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

I hjertet af Wales

Llangoed Hall daterer helt tilbage til 560, og har højst sandsynligt været hjemsted for det første walisiske parlament. Den nu fredet bygning er blevet lavet til et hotel med romantik og gastronomi i fokus. Når I ikke udforsker de fantastiske haver eller det betagende landskab, kan I slappe af i de store, smukke og komfortable værelser.

I får svært ved at finde bedre mad i Wales end på Llangoed Hall, det er blevet stemt som den bedste walisiske restaurant af Sunday Times i både 2016 og 2017. Derudover har de tre af de eftertragtede AA Rosette's, som kun omkring 200 restauranter i hele Storbritannien har. Hotellet er også blevet stemt til at være den bedste bryllupslokation i Wales af flere anerkendte medier.

Llangoed Hall har 23 individuelt designede og charmerende værelser og dagen starter med en lækker walisisk morgenmad. Og hvis de fortryllende omgivelser og det himmelsk køkken ikke er nok, er der mindre end en times kørsel til Wales' hovedstad Cardiff, ligesom I finder seværdigheder som Wye Valley, Black Mountains, Tintern Abbey og Powis Castles i bekvem afstand.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Wales - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Wales

Legendernes land

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011