Tasmanske Højdepunkter

10 dages kør-selv-forslag Tasmanien rundt

Oplev djævleøen med den fascinerende men voldsomme kolonihistorie. Nyd øens fabelagtige natur, nationalparker, bjerge, charmerende landsbyer, smukke strande og gourmetprodukter.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien.

Fra 22.246 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold 9 nætter i dobbeltværelse inkl. 10 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter

Længde:
1.074 km

Klimapåvirkning:
15.859 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Hobart - Strahan (300 km)

I for lader Hobart og kører via New Norfolk på Lyall Highway, en smukt anlagt vej på tværs gennem Tasmaniens hjerte til landsbyen Strahan. fortsæt gennem byen til Franklin-Gordon Wild Rivers National Park. Her finder I bl.a. en række smukke vandrestier ind i regnskoven til vandfald og unikke udsigtspunkter. Turen fortsætter fra nationalparken, og I bør gøre et stop i Queenstown som ligger omgivet af bjerge, nyd fx udsigten fra Spion Kop Lookout i byens centrum. Fortsæt af den snoede vej tilbage til hyggelige Strahan, smukt placeret ved Macquarie Harbour og den eneste egentlige by på Tasmanien barske vestkyst.

Overnatning i Strahan.

Strahan - Cradle Mountain National Park (138 km)

Brug evt. morgenen på et sejlads på Gordon River (ikke. inkl.), der er afgang kl. 9 og I er tilbage ca kl. 14. Fortsæt køreturen mod nord til Zeehan en tidligere meget aktiv lille mineby. Dagens mål er Cradle Mountain - St. Clair National Park, som er berømt for sine vandrestier, bjergtoppe, dybe kløfter, søer og et vildt moselandskab, samt ikke mindst sit dyreliv.

Overnatning ved  Cradle Mountain - St. Clair National Park.

Cradle Mountain National Park

Dagen er fri til at udforske denne fabelagtige nationalpark. Nyd de mange vandrestier og den varierede natur. Husk kammeraet og drikkevand.

Overnatning ved Cradle Mountain - St. Clair National Park.

Cradle Mountain National Park - Launceston (141 km)

Idag kører I østpå til Mole Creek. Gør et stop undervejs ved Marakoopa Cave, en våd hule med to underjordiske vandløb samt et imponerende lys skabt af Glow worms. Videre mod øst kommer I til Deloraine, tag evt. en smuttur via nogle af de små lokale gourmet udsalg  af fx lokal honning og ost. Fortsæt mod Launceston, havnebyen, øens andenstørste by og centrum for livet i den nordlige del af Tasmanien. Byen ligger smukt i et bakket landskab hvor de tre floder Tamar, North Esk og South Esk mødes. Desuden finder I den smukke Cataract Gorge med næste lodrette klippevægge, kun 10 minutters kørsel fra byen.

Overnatning i Launceston.

Launceston - St Helens (160 km)

Idag kører I gennem nogle af Tasmaniens bedst landbrugs- og skovområder mod Scottsdale, Ikke langt fra Pyengana, anbefaler vi et stop og en gåture til St. Columba Falls.
Fortsæt herefter turen til den lille by St. Helens en lille fiskerlandsby, kendt for sine krebs og skaldyr. Besøg også Bay of Fires Coastal Reserve ved Binalong Bay, og nyd de skønne strande og fascinerende røde klipper.

Overnatning i St. Helens

St Helens - Freycinet National Park (108 km)

Idag går turen sydpå til Freycinet National Park. På vej til nationalparken kommer I igennem byerne Scamander og St. Mary´s, gør et stop og få frisklavede pandekager ved Elephant Pass samt tag evt. en afstikker til Falmouth.
Stop i den lille ferieby Bicheno og ved nogle af de skønne strande, før I kører videre gennem Coles Bay til Freycinet National Park.

Overnatning i Freycinet National Park.

Freycinet National Park

Dagen er igen fri til at gå på opdagelse. Freycinet har et stort og varieret dyre- og fugleliv, smukke strande med Wineglass Bay som kronen over dem alle, samt et stort net af gode vandrestier og smukke udsigtspunkter.

Overnatning i Frecinet National Park.

Freysinet National Park - Hobart (197 km)

Start dagen tidligt og giv jer tid til stop fx i Swansea ved en af de lokale vinproducenter eller bærfarme. I krydser nu Derwent floden for at kommer tilbage til Hobart via Tasman Highway. Gør en afstikker og besøg historiske Richmond, med Australiens ældste bro, og masser af minder fra kolonitiden.

Overnatning i Hobart.

Hobart

Så er det blevet tid til at aflevere bilen. Tilbage i Hobart kan I nu nyde den sidste dag med sightsseing, cafeeliv og lidt shopping. Besøg Mount Wellington og nyd en fabelagtig udsigt over Hobart og det omkringliggende landskab.

 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 22.246 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Hobart retur
  • 9 nætter i dobbeltværelse, i valgte hotelkategori
  • 9 dages billeje i valgte kategori

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller

Superior
Førsteklasse hoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011