Vestkystens mangfoldighed

11 dages kør-selv-forslag langs det Indiske Ocean, fra Perth til Broome

Tag på opdagelse i Australiens største stat, Western Australia. Oplev den fascinerende og smukke kystlinje, opdag nationalparker og ørken. Oplev delfinerne ved Monkey Mia og nyd livet med koralrev og strande i verdensklasse.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rejse i det vestlige Australien, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Hvis I har ønsker om at tilpasse turen, så hjælper vi gerne med at tilpasse rejsen til jer.

Fra 26.265 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 10 nætter og inkl. 11 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde: 
2.941 km 

Klimapåvirkning:
16.312 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Geraldton - Kalbarri (156 km)

Idag fortsætter I nordpå ad hovedvejen. Kør lang West Coastal Highway til Kalbarri National Park og Kalbarri. Vi anbefaler at I bruger eftermiddagen på et besøg i nationalparken og Murchison floden, med spektakuklære slugte og smuk flora. Selve byen Kalbarri er en hyggelig kystby som ligger ved udmundingen af Murchinson floden.

Kalbarri - Monkey Mia (399 km)

Dagens mål mod nord er Monkey Mia og Shark Bay. Ved ankomst til området ved Shark Bay bør I besøge Hamelin Pool og betragtet de fascinerende og levende stromatolitter, som rejser sig fra sandbunden under vandet.  Gør ligeledes stop ved den smukke hvide Shell Beach, en 110 km lang strand skabt af milliarder af små hvid muslingeskaller. Nyd den smukke udsigt fra Eagle Bluff, før I ankommer til byen Denham og Monkey Mia.

Monkey Mia - Carnarvon (350 km)

Brug morgenen på et møde med delfinerne i bugten. Så fortsætter I igen nordpå langs kysten til Carnarvon ved udmundingen af Gascoyne floden. Carnarvon er det komersielle centrum for området omkring floden.

Carnarvon - Coral Bay (238 km)

Fra Carnarvon går turen nu mod Coral Bay. Lige efter Minilya Roadhouse skal I tage vejen mod bugten. Coral Bay er centrum for det fabelagtige Ningaloo koralrev og Ningaloo Marine Park. Koralrevet er fuldt ud på højde med den mere kendte Great Barrier Reef på østkysten, og her kan I komme tæt på revet med undervands udsigtsplatforme, men også med fantastisk snorkling og dykning. 

Coral Bay

Dagen er fri til at udforske kysten, vandet og i særdeleshed revet. Tag fx en halvdags snorkel cruise og kom helt tæt på de majestætiske Manta Rays, som lever i havet omkring revet.

Coral Bay - Karratha (525 km)

Så går turen igen mod nord til byerne Dampier og Karratha. Dampier er en by og havn  opbygget omkring den store produktion af jernmalm i området. Karratha blev bygget i Nickel Bay som en udvidelse af Dampier.

Karratha - Port Hedland (242 km)

Fortsæt til Port Hedland gennem et området med rødder i produktionen af jernmalm bl.a. gennem den lille landsby Robourne. Landbyen har tidligere været en del af det store "goldrush" og blev senere en vigtig adminitrativ byen, men med sine nu kun ca. 1.500 indbyggere, er byen blevet overhalet af andre i området. Dagens mål, Port Hedland, er centrum for malmeksporten i Pilbara regionen. 

Port Hedland - Broome (612 km)

Dagens tur er lang så vi anbefaler en tidlig start. fortsæt nordpå langs det Indiske Ocean og Eighty-Mile Beach. Vejen tager jer gennem The Great Sandy Desert. Dagens mål er Broome, berømt for sin smukke natur og dejlige strande. 

Broome

Køreturen langs den fascinerende vest er slut, og dagene i Broome er til fri disposition. Gå på opdagelse i  selve byen og nyd livet på stedets verdensberømt strand, Cable Beach, 22 km med hvidt sand og krystalklart tropisk hav.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 26.265 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Perth / Broome-Kastrup
  • 10 overnatninger i dobbeltværelse i valgte kategori
  • 11 dages billeje i valgte kategori
  • Lokale skatter

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller

Superior
Turistklasse hoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011