Kør-selv-ferie Den franske Riviera

Strandhygge, storbyvibes og adventureparker langs Rivieraen

Cote d’Azur i Sydfrankrig, også kaldet Den franske Riviera, bliver gerne forbundet med luksuriøse strandresorts, eksklusiv skønhed og Cannes filmfestival. Selvom denne storslåede kystlinje er indbegrebet af L’Art de Vivre, kunsten at leve, giver en kør-selv-ferie her også rig mulighed for badedyrsindhyllet børneferie. Den maleriske kyst byder nemlig på masser af strandhygge og spændende familieudflugter.

Med et subtropisk middelhavsklima er der solrige og varme dage i vente hele sommerferieperioden fra juni til oktober, men selv foråret og efteråret er skønne måneder. I kan starte jeres kør-selv-ferie i Danmark og tage den smukke tur igennem det fransk-tyske vinland, eller I kan ordne billejen hjemmefra, flyve til Nice eller Marseille og hente lejebilen i lufthavnen. Uanset hvor I starter jeres ferie, er der smukke kør-selv-oplevelser i vente ved Den Franske Riviera.

Inspiration

Vis på kort

Rivieraen er jetsetternes legeplads, charmerende kystbyer og fantastiske badestrande. og så er der ikke langt til hyggelige provencalske byer i baglandet.


 

Rejseformer

Kontakt