Kør-selv-ferie i Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Vinområder, fæstningsbyer, strande og bjerge

Den sydvestlige del af Frankrig er et uskrevet blad for mange danskere, men regionen har ekstremt meget at byde på. Når man hører ordet Bordeaux går nok tankerne hen mod dejlig tunge rødvinde, men selve byen Bordeaux har oplevet en kulturel opblomstring de seneste år og er et behagelig bekendskab. Ud mod kysten finder I badebyerne omkring Biarritz, som er specielt kendt for deres surfe-miljø. Længere syd kan du udforske bjergkækden Pyrenæerne som udgør grænsen til Spanien. 

Den dynamiske fætter i området er teknologiben Toulouse som blandt andet huser hovedkvarteret til flyproducenten Airbus. Den lyserøden byen byder også på smuk arkitektur og hyggelige kvarterer. Længere øst finder I fæstningsbyen Carcassone som udover fæstningsværk og gamle huse er kendt for gryderætten Cassoulet. Det sydvestlige hjørne af Frankrig er på mange måder mindre præget af turisme, end andre regioner, og kan byder derfor også mange godt bevarede hemmeligheder vi gerne hjælper jer med at opdage.

Vi har aftaler med en række unikke overnatningssteder i området, som sikrer at selv overnatningerne undervejs er en behagelig oplevelse.

Vis på kort

Inspiration

Rejseformer

Kontakt

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011