Kør-selv-ferie Sicilien

Sicilien - fascinerende og forførende

Sicilien, Italiens uregerlige lillebror, er mangfoldigt, kontrastfyldt og passioneret. Denne sydlandske ø rummer en fascinerende diversitet, og netop derfor er Sicilien en ideel destination, hvis du tager familien med på en kør-selv-ferie. Her kan I få badeferie og børnevenlige aktiviteter, men også friheden til at udforske bjerglandsbyer, kulturelle skatte og afsides naturområder.

Sicilien har et gavmildt klima, og badesæsonen strækker sig næsten fra maj til oktober. Især foråret og det tidlige efterår er perfekte til at udforske øen i bil. Det er lidt af en køretur, hvis I ønsker at starte jeres bilferie i Danmark, men også en oplevelse af de helt store. Ellers kan I med fordel flyve til Palermo, hvis bilferien skal foregå på den vestlige side af øen eller hente jeres lejebil i Catania lufthavn, hvis I vil starte kør-selv-rejsen i øst.

Inspiration

Vis på kort

Sicilien er mindre end Jylland. alligevel føles en kør-selv-ferie på Sicilien som at rejse til flere lande på én gang. med 3.000 års historie og fantastisk natur er der nok at gå i gang med. 


 

Rejseformer

Aktuelle rejseforedrag

februar 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv på Sicilien, Aarhus Aarhus 27-02-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv på Sicilien, Aalborg Aalborg 27-02-2020 17:30 Ledige pladser

Kontakt