Rejser til Toscana

Toscana er altid en rejse værd

 

Tag på en sommerferie, hvor du har friheden til at opleve alle afkroge af Toscana, der i alle henseender er en exceptionel region i Italien og Europas fedeste renæssanceby. I de snævre gyder i Siena og San Gimignano står Middelalderen på spring. Tidligere valfartede renæssancens genier til Toscana. I dag er det din tur til at følge i deres fodspor på en mageløs rejse.

Og køkkenet på din Toscana-ferie er et paradis for dig, der sætter pris på lækker mad og vin. Nyd fx de hyggelige olivenlunde, lokale retter og gode toscanske vine og glæd dig til ferie med et væld af kulturelle oplevelser i sommerhalvåret. Lej en bil og tage på udflugt i fortryllende landskaber med vinmarker, olivenlunde og bølgende marker med smilende solsikker. Her vrimler det med berømte borge, gamle klostre og smålandsbyer på bakketoppene.

Toscana står i livsnyderens tegn, og området er perfekt til en kør-selv-ferie. Flyv eventuelt til Firenze og lej en bil, som står klar til dig i lufthavnen.

Se filmen

rejseformer

inspiration

Vis på kort

"Toscana er et af de smukkeste områder i Italien. Her ligger middelalderbyer som perler på en snor og vingårdene er ikke til at komme uden om"

- Mogens, rejsespecialist i Lyngby


 

kontakt