Rejser til Innsbruck

Innsbruck - I hjertet af Tyrol

Guderne var gavmilde, da de skabte Innsbruck, der ligger smukt mellem to bjergkæder i den blomsterprydede Inn-dal. Den gamle bydel med sine løgformede kirketårne, gyldne tage og farverige middelalderhuse emmer af tyroler-charme og området lokker med storslåede naturoplevelser og sjove aktiviteter for hele familien. Innsbruck er i sandhed hjertet af alpelandet Tyrol.

Rejseformer

inspiration

Vis på kort

Besøg Innsbruck året rundt

Innsbruck er en af de mest besøgte byer i Tyrol – og det er med god grund. Hvad enten du vælger at rejse til Innsbruck om sommeren eller om vinteren, har byen utroligt meget at byde på. Om vinteren lyser de snebeklædte bjergtinder, der rejser sig 2300 meter op omkring byen og indbyder til skisport i absolut verdensklasse.

Om sommeren er Innsbruck mindst lige så populær. Tag fx på vandretur i de frodige bjerge eller nyd synet af den smukke flod, Inn, der bugter sig gennem den stemningsfyldte by. Innsbruck emmer af historie og er prydet med smukke renæssance bygningsværker, der stammer helt tilbage fra 1500-tallet. Byen har desuden en lang række kulturelle tilbud, dejlige restauranter, der servere fantastisk traditionel østrigsk mad og ikke mindst et væld af historiske kirker og smukke barok slotte. Hvis du vil opleve de østrigske alper, er Innsbruck en virkelig anbefalelsesværdig destination.

kontakt