Rejser til Tyrol

"Bjerglandet" Tyrol

Tager du på rejse til Tyrol, kommer du til et område, der tidligere var kendt som ”bjerglandet”. Du forstår hurtigt hvorfor. De majestætiske Alper kigger ned på dig overalt. Mellem bjergene finder du dybgrønne græsgange, spejlblanke søer og alpebyer der oser af atmosfære. Den dejlige og gæstfrie befolkning der også kendetegner Tyrol, fuldender billedet af det perfekte rejsemål.

Det er naturen, der trækker, når du rejser til Tyrol, og du har alle muligheder for at vandre, cykle eller finde på andre aktiviteter. Mellem de imponerende bjerge finder du dale som fx Piztal, Ötztal og Zillertal. Her ligger en af Østrigs smukkeste byer, Innsbruck. Det er heller ikke uden grund Tyrol har været et attraktivt turistmål i mere end 150 år. Mon ikke også du vil falde for områdets charme?

Tag på kør-selv-ferie til Tyrol fra Danmark, eller flyv til Innsbruck, hvorfra du har et godt udgangspunkt til at tage på eventyr i Tyrol, hvis du lejer en bil, som står klar til dig, når du ankommer til lufthavnen i Innsbruck.

rejseformer

inspiration

Vis på kort

kontakt