Rejser til Costa Blanca

Costa Blanca - Den hvide kyst

Rejs til Costa Blanca – Den hvide kyst – der ligger nord og syd for Alicante midt på Spaniens østkyst. Rejser du til Costa Blanca finder du den ene herlige sandstrand efter den anden, der ligger mageligt ud til det turkisblå Middelhav. Her i de charmerende badebyer som fx Calpe og Santa Pola vil du straks vil føle dig hjemme, hvis du er på udkig efter en afslappende ferie i det solrige og milde spanske klima. Alicante er en prægtig storby, hvor det er en fornøjelse at slentre mellem palmerne på strandpromenaden Explanade de Espana. Flyv til Alicante, lej en bil og kør på eventyr langs kystens mange herligheder. Vores store udvalg af hoteller er base for oplevelser i området. Bestil din rejse til Costa Blanca i dag.

rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Costas Blancas Gibraltar

Holder du ferie på Costa Blanca og rejser til feriestedet Calpe, kan du nyde de pragtfulde strande, det milde klima og strandpromenaden. Her i byen skinner solen over 300 dage om året. I Calpe spiser du også godt på de lokale fiskerestauranter, hvor du får serveret stegte fisk, paella og blæksprutter. Byens vartegn – forbjerget Penon de Ifach – rejser sig majestætisk fra havet i stil med Gibraltar længere nede sydpå. Gå en tur op på toppen og nyd en ferie med storslået udsigt over Calpe, Costa Blanca og Middelhavet.

 

Den lysende by - Alicante

Himlen over Alicante er næsten altid lys og blå. Netop derfor døbte romerne byen Lucentum – den lysende by. I dag er Alicante en dejlig, stor havneby med brede alléer og grønne haver. Byen ligger foden af Benacantil-klippen med den dramatiske fæstning Santa Barbara. Rejser du til Alicante kan du nyde strandlivet, de mange fiskerestauranter og et mildt klima året rundt. Langs sandstranden kan du slentre ad strandpromenaden med de mange palmer og marinaen med lystyachter og indbydende fiskerestauranter.

 

Santa Pola – Gran Vista

Rejser du til Santa Pola på Costa Blanca (21 km syd for Alicante) finder du det populære feriested Gran Vista, som er helt ideelt til børnefamilier. Gran Vista består af rækkehuse, der ligger knap 1.500 m fra Middelhavet. Her er også to dejlige swimmingpools med børnebassiner, to tennisbaner til fri afbenyttelse og minimarked med bistro. Feriestedet ligger i et stort aflukket område med frodige planter og bevoksning.

Kontakt