Storbyferie i Stockholm for 2 voksne

Oplev Nordens Venedig - 4 dage / 3 nætter

Spredt ud over 14 øer i Østersøen ligger Sveriges hovedstad, Stockholm. Byen er oplagt til en storbyferie, da I let kan gå rundt til byens seværdigheder og forskellige områder, og der er ligeledes nem adgang til offentlig transport. I vil opleve en pulserende storby, som også giver mulighed for en hyggelig gåtur i parken.

Dagene kan bl.a. bruges på at besøge det berømte ABBA museum, gå rundt i den stemningsfyldte Gamla Stan, kombinere en god kop kaffe med shopping i Biblioteksgatan, nyde udsigten med et glas vin på Skinnarviksberget eller spise lækker street food bag Moderna Museet på Matsholmen. 
Stockholm er kun 1 times flyvning væk og byder på masser af oplevelser og hygge - så det er bare med at komme afsted!

Fra 2.653 kr.
pr. person i dobbeltværelse inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i Stockholm:

  • Den stemningsfyldte Gamle Stan
     
  • Den smukke udsigt over byen fra Skinnarviksberget
     
  • Gode restauranter og god shopping i Södermalm
     
  • Et bredt udvalg af museer, bl.a. ABBA museet og Vasamuseet

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i Stockholm

Hvad skal I opleve I Stockholm?


Læg vejen forbi Södermalm, hvor især bydelen Söder, som er et tidligere arbejderkvarter, er et besøg værd. Her finder I et stort udvalg af caféer, gallerier, barer og modebutikker. Götgatan er områdets længste shoppinggade, hvor der ligger både svenske designbutikker, internationale brands og gode juice­barer.

I Stockholm finder I også flere spændende museer. Vi kan anbefale et besøg på Fotomuseet, der har én af verdens største nutidige samlinger af fotos. Læg også vejen forbi Vasamuseet, som er en af de mest populære seværdigheder i Stockholm - Vasa er et svensk krigsskib fra 1600-tallet, som kæntrede på sin jomfrurejse. I over 300 år lå det på bunden af havet, indtil det blev fundet i 1954. Den sidste museumsanbefaling vi vil give, er ABBA museet, hvor I kan blive klogere på den populære musikgruppes historie. 

Gamla Stan er Stockholms gamle bydel - sæt tid af til en slentretur gennem kvarteret med en kop kaffe i hånden. Her ligger der gamle, farverige middelalderhuse, hyggelige caféer og barer samt brostensbelagte gader. Det er også her I finder Stortoget, som er byens ældste torv.

I weekenden finder I masser af foodtrucks bag Moderna Museet på Matsholmen. Her kan I smide jer i en liggestol eller sætte jer ved et af langbordene, og bl.a. nyde svenske krabbekløer eller franske pandekager. Det er et oplagt spot til en frokost, hvor I har udsigt over havnen og de små sejlbåde og færger der sejler forbi.

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?