Storbyferie i Stockholm for 2 voksne og 2 børn

Oplev Stockholm i børnehøjde - 4 dage / 3 nætter

Stockholm er oplagt til en storbyferie med børnene, da I let kan gå rundt til byens seværdigheder og forskellige områder, og der er ligeledes nem adgang til offentlig transport. Byens beliggenhed ved vandet giver bl.a. fin mulighed for en kanalrundfart.

Derudover kan dagene bruges på at besøge børnebogsmuseet Junibacken, opleve forlystelsesparken Gröna Lund, se det 9 meter lange krigsskib på Vasamuseet, nyde Stockholm fra oven i Skyview eller I kan opleve en tag-vandring på byens tage.
Stockholm er kun 1 times flyvning væk og byder på masser af oplevelser for både store og små - så det er bare med at komme af sted!

Fra 2.448 kr.
pr. person v/ 2 voksne og 2 børn under 12 år inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i Stockholm:

  • Forlystelsesparken Gröna Lund
     
  • De mange legetøjsbutikker - fx den hyggelige shop Rödbroka 
     
  • Skansen, hvor I bl.a. finder en Zoologisk Have med de dyr der bor i den svenske natur
     
  • Skyview, hvor I får en imponerende udsigt over byen i 130 meters højde

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i Stockholm

Hvad skal I opleve I Stockholm?


Gröna Lund er Stockholms tivoli og har eksisteret siden 1883. Her finder I forlystelser for både store og små, samt for de modige og mindre modige. Gröna Lund har også flere restauranter, så I kan kombinere de mange rutsjebaner med et dejligt måltid. Kom gerne til parken tidligt, så undgår I typisk køer.

Rejser I med større børn, er tag-vandring også en sjov og anderledes oplevelse. Sikkerheden er i top og her får I en fantastisk udsigt over byen 43 m over jorden. I går langs en opsat sti, og der er altså ikke tale om klatring. Undervejs får I forskellige historier om Stockholm by og Sverige som land. Minimumshøjden for at deltage er 150 cm.

Skansen er bestemt også et besøg værd. Det grønne område ligger i udkanten af byen, og her finder I bl.a. den zoologiske have, hvor I kan møde de dyr der bor i den svenske natur - fx ørne, bjørne og elge. Her finder I også et stort område med gamle svenske huse, og I kan holde picnic på klipperne med udsigt over Stockholm by. Slut evt. besøget af med en tur i radiobilerne.

Junibacken er Stockholms børnebogsmuseum. Her kan I møde Astrid Lindgrens elskede figurer, som Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg. Et af højdepunkterne er "Sagotåget", et form for historietog, som tager hele familien på en rejse gennem Astrid Lindgrens magiske verden. Der er også løbende børneteaterforestillinger, og I finder ligeledes en stor udgive af Pippi Langstrømpes Villa Villekulla. 

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?