Flybilletter til Key West

Bestil din flybillet til Key West

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Key West, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Key West i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

Information

Lufthavnen i Key West

Adresse: 3491 S Roosevelt Blvd, Key West, FL 33040, USA
IATA kode: EYW
Flyvetider til Key West: Der er ingen direkte fly fra København til Key West, men I kan tage et fly fra Miami eller flere andre byer i Florida. Et alternativ kan være at flyve til Miami eller Fort Lauderdale og tage en lejebil til Key West. Selvom Miami ligger tættest på, kan det godt betale sig at flyve til Fort Lauderdale i hvorfra det er nemt at køre mod Key West. Læs mere om billeje i Miami og billeje i Fort Lauderdale.
Tidsforskel: -4 timer fra Danmark

Kontakt os for en flybillet til Key West

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Key West, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Key West. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Key West, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Key West til den bedst mulige pris.

Flybillet til Key West i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Key West.

Kombiner din flybillet til Key West med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Key West, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Key West er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Key West i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Key West.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål i USA

USA: Chicago, Las VegasLos AngelesNew YorkOrlandoSan FranciscoSeattleWashington D.C., Boston, Miami

Andre relevante sider: Flybilletter til USA