Kør-selv-ferie Wales

Legendernes land

Tag familien med på en kør-selv-ferie i legendernes land, Wales. Her finder I majestætiske slotte og sagnomspundne middelalderborge, historiske byer og fascinerende traditioner. Oldgamle landskaber, bjergfyldte naturområder og dramatisk smukke kyster er en prægtig kulisse for vandreture og eventyr for både børn og voksne, og i de pittoreske landsbyer vil I opleve den walisiske ånd og gæstfrihed. På en kør-selv-ferie får I den fulde oplevelse af, hvad Wales kan tilbyde.

Vejret i Wales kan være temperamentsfuldt, men er lidt mildere end i Danmark, så I kan få skønne naturoplevelser hele sommerhalvåret fra maj til oktober. I sommermånederne indbyder de mange gyldne sandstrande til solskinshygge, så I kan nemt kombinere jeres kør-selv-ferie med lidt badeferie. I kan flyve til enten Cardiff eller Manchester i England og hente jeres lejebil i lufthavnen, så I kan sætte af sted på jeres walisiske kør-selv-eventyr.

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, får fri hæveret på pakkerejser, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/1 2021.

Inspiration

Vis på kort

Kør-selv-forslag

Rejseformer