Rejser til Wales

Et lille land med store oplevelser

Wales - en halvø i det sydvestlige Storbritannien med grænse til England i øst og Det Irske hav i vest. Over landets gamle befæstninger blafrer i vinden det legendariske walisiske flag med en drage på. Waliserne har ofte måttet kæmpe mod sine naboer for at bevare sin historie, kultur og selvstændighed. Historien om Wales er lang, barsk og blodig. Op gennem 1900-tallet har waliserne øget interesseren for deres sprog og kultur og søgt muligheden for større uafhængighed fra Storbritannien.

Kyststrækningen i Wales er garant for store naturoplevelser, små hyggelige veje gennem små landsbyer og langs marker med får, der står og græsser. I Wales har du rig mulighed for at gå på eventyr i den smukke - men til tider vilde - natur. Udforsk de grønne dale, nationalparkerne Snowdonia og Brecon Beacons og klippefyldte bjerge fx Mount Snowdon, der er det højeste bjerg i Wales og England. Måske du vil slå et smut forbi Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch - byen med det tredjelængste stednavn i verden, det længste i Europa.

Når du rejser til Wales, vil du oftest starte i England. Hvis du lejer en bil, har du friheden til at udforske Wales på en kør-selv-ferie. Lad dig guide af tilfældighederne og kør rundt i landets betagende natur og kulturhistorie.

Det kan du glæde dig til:

  • Imponerende fæstninger

  • Dramatiske bjerglandskaber

  • Spændende kulturhistorie

  •  

Vi ved, hvordan du kan opleve Wales. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Kontakt

Rejseformer - hvordan vil du opleve Wales?

Få masser af inspiration til din Wales-rejse

Vis på kort

Kontakt - skal vi hjælpe dig med at skræddersy din rejse?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011