Det frodige sydvest

9 dages kør-selv-forslag til strande, vinmarker og blændende natur

Oplev de flotteste kyststrækninger i det vestlige Australien tilsat lækre strande, vinområder, nationalparker og gamle hvalfanger- og minebyer.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rejse i det vestlige Australien, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Hvis I har ønsker om at tilpasse turen, så hjælper vi gerne med at skræddersyede rejsen til jer.

Fra 21.137 kr.
Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 8 nætter og inkl. 9 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
2.117 km

 

11.568 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Perth - Margaret River (267 km)

Turen går mod syd ud af storbyen Perth og langs kysten ad Bussell Highway til vinregionen, Margaret River. Nyd den smukke kystlinje og gå på opdagelse undervejs ved Cape Naturaliste Lighthouse og Ngilgi hulen nær Yallingup, før I ankommer til selve Margaret River.

Margaret River

Dagen er fri til at udforske denne skønne og frodige del af Western Australia. Her finder I masser af vingårde og lokale producenter af madvarer med hyggelige butikker, lækre hvide sandstrande og en stribe nationalparker. 

Margaret River - Pemberton (140 km)

Turen går videre fra Margaret River mod dagens mål Pemberton. Undervejs bør I gøre stop i tømmerbyen Manjimup, og en del af eftermiddagen bør I bruge på at nyde Gloucester National Park, med sine voldsomt høje Karri træer.  

Pemberton - Albany (240 km)

Afgang fra Pemberton med første stop ved den berømte, Valley of the Giants Tree Top Walk i Walpole-Nornalup nationalpark. Fortsæt langs kysten og gør stop ved de fascinerende grønne vandhuller ved byen Denmark, iøvrigt opkaldt efter en britisk skiblæge, Alexander Denmark, i 1829. Dagens mål er Albany, Vestaustraliens ældste by.

Albany

Brug dagen til at gå på opdagelse i og omkring den gamle by, der er masserr af både gamle og nye ting at se. Nyd fx scemerite omkring nationalparken Torndirrup med klippeformationerne The Gap og Natural Bridge. Besøg Whale World, som giver et godt indblik i det arbejdende liv omkring hvalfangst i området. Albany var det sidste sted i Australien som drev hvalfangst frem til 1978.

Albany - Esperance (480 km)

Dagen idag står i strandenes og udsigtspunkternes tegn. Følg den utroligt smukke kystlinje fra Albany til Esperance, dagen mål.

Esperance

Nyd det krystalklare vand og de spektakulære udsigtspunkter ved Cape Le Grand National Park. Tag et cruise (ikke inkl.) ud mellem Recherche ø-gruppen eller kør de ca. 40 km på Great Ocean Drive med stop ved Pink Lake, hvis farve varierer i lyserøde farver alt efter indholdet af en bestemt algesort.

Esperance - Kalgoorlie (390 km)

Idag går turen nordpå ind i landet og målet er Kalgoorlie, Byen blev grundlagt i 1893 som en del af det store "gold rush". Guldgravertiden lever i bedste velgående i byens gamle bygninger, museer og udstillinger.

Kalgoorlie - Perth (600 km)

Turens sidste dag er ganske lang, så vi anbefaler en tidlig start. I kører nu vestpå mod Det Indiske Ocean og Perth. Turen tager jer via Coolgardie, Southern Cross og den travle by og forstad Northam, før I er tilbage i Perth.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 21.137 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Perth retur
 • 8 overnatninger i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 9 dages billeje i valgte kategori
 • Lokale skatter

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller

Superior
Turistklasse hoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller og mindre steder

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel.

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011