Det ægte New Foundland

7 dages kør-selv-forslag i Østcanada

St. John’s, Bonavista og Trinity – masser af historie og frisk havluft. Newfoundland er Canadas østligste provins, og her oplever I smuk natur, frisk luft og nybyggerliv i smukke, rustikke omgivelser. Oplev bl.a. Nordamerikas østligste punkt og provinsens hovedstad St.John’s.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Newfoundlands smukke landskaber.
 

Fra 12.140 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Medio maj - medio september.

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
690 km

4.484 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

St. John’s

Efter afhentning af jeres lejebil og check in på hotellet er dagen til fri disposition til at udforske den spændende St. John’s, der er den ældste beboede fiskerihavn i Nordamerika. Byen daterer sig tilbage til ca. år 1500 og er i dag kendetegnet ved sine farverige huse og det levende havneliv, da byen stadig er meget afhængig af fiskeriet.
 

St. John’s sightseeing

Hele dagen er afsat til sightseeing i St. John’s og omegn. I kan fx besøge ”the Rooms”, køre en tur op til Signal Hill, der er den nordligste af de stejle klipper, der rejser op imod 160 m o.h. ved havnemundingen med en helt fantastisk udsigt eller tage en tur til Cape Spear National Park, det østligste punkt i hele Nordamerika. Et andet turforslag er et af provinsens absolut mest fotograferede steder, Quidi Vidi Village, kun 3 km fra St. John’s. Og så er det nærliggende at slutte turen af på Quidi Vidi Brewery med en pint.
Morgenmad er inkluderet.

St. John’s – Bonavista Peninsula og Trinity (345 km)

Turen går i dag til Bonavista Peninsula og Trinity. Når I kommer til Bonavista, kan I besøge Ryan Premises National Historic Site, en tro kopi af en 1900-tals fiskefabrik. I denne lille by finder I også det karakteristiske rød/hvid-stribede fyrtårn og Matthew Legacy, en tro kopi John Cabots skib, der i 1497 krydsede Atlanten for at opdage nyt land.
Morgenmad er inkluderet.

Trinity

I har i dag hele dagen til at gå på opdagelse i den charmerende, lille by Trinity med dens restaurerede hvide og pastelfarvede huse. Byen ligger lige ud til den dramatiske kystlinje, hvor Newfoundlands historie og natur kommer tæt ind på livet. Som et kuriosum kan I fx tilslutte jer Trinity Pageant, et vandrende teater, der går rundt i byen og opfordrer tilskuerne til at leve sig ind i områdets historie.
Morgenmad er inkluderet.

Bonavista Peninsula

I har nu fået en god fornemmelse af området og har I mod på det, kan I tage til Port Rexton og gå en tur ad Skerwink Trail. Stien er nem at gå ad og fører jer langs den forrevne kystlinje med den ene maleriske udsigt efter den anden over områdets små byer med havet som kulisse. Om eftermiddagen kan I fx tage til Bonaventure og se filmsettet til ”Random Passage”, en miniserie, der beskriver områdets historie og genvordigheder for de første bosættere.
Morgenmad er inkluderet.

Trinity – St. John’s (345 km)

I dag går det tilbage mod St. John’s, hvor I om eftermiddagen kan tage på hvalsafari fra Bay Bulls (33 km). Hvis I er heldige, ser I også atlantiske søpapegøjer og sågar et isbjerg! Hvis tiden tillader det, bør I undervejs også se nærmere på de små, hyggelige byer, der ligger spredt ud over hele kysten. Og har I mere tid tilbage, kan I fortsætte til Cape St. Mary’s Ecological Reserve, hvor tusindvis af havfugle står side om side på de stenede kyster.
Morgenmad er inkluderet.

Afrejse

Rundrejsen er nu slut, og det er tid til at tage afsked med Newfoundland med mindre I vælger at tage ud på flere eventyr.
Morgenmad er inkluderet.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 12.140 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-St. Johns retur
 • 6 hotelovernatninger
 • Morgenmad alle dage
 • 1 uges billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Hotelkategori:
Moderate.

Bemærk: Aldersgrænse 6 år.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

ekstra oplevelser

Udflugtspakke

 • Whale Watching 
 • Historic Sites Pass, der giver adgang til
  - Cape Spear Lighthouse
  - Ryan Premises
  - Signal Hill.
Pris pr. person fra: 890 KR.
 
Forlæng rejsen

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Newfoundland-provinsen.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011