Det ægte Newfoundland

7 dages kør-selv-forslag i Østcanada

St. John’s, Bonavista og Trinity – masser af historie og frisk havluft. Newfoundland er Canadas østligste provins, og her oplever I smuk natur, frisk luft og nybyggerliv i smukke, rustikke omgivelser. Oplev bl.a. Nordamerikas østligste punkt og provinsens hovedstad St.John’s.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Newfoundlands smukke landskaber.
 

Fra 18.381 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel, billeje og et udvalg af udflugter.

Rejseperiode:
Medio maj - medio september.

Startdag:
Daglig

Varighed: 
7 dage/6 nætter

Længde:
Ca. 695 km

Klimapåvirkning:
4.484 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Afrejse Danmark - St. John’s

Efter afhentning af jeres lejebil og check in på hotellet er dagen til fri disposition til at udforske den spændende St. John’s, der er den ældste beboede fiskerihavn i Nordamerika. Byen daterer sig tilbage til ca. år 1500 og er i dag kendetegnet ved sine farverige huse og det levende havneliv, da byen stadig er meget afhængig af fiskeriet.

Overnatning i St. John's
 

Oplevelser i og omkring St. John’s

Hele dagen er afsat til sightseeing i St. John’s og omegn. I kan fx besøge ”the Rooms”, køre en tur op til Signal Hill, der er den nordligste af de stejle klipper, der rejser sig op imod 160 m o.h. ved havnemundingen med en helt fantastisk udsigt eller tage en tur til Cape Spear National Historic Site, det østligste punkt i hele Nordamerika.

Et andet turforslag er at køre til et af provinsens absolut mest fotograferede steder, Quidi Vidi Village, kun 3 km fra St. John’s. Og så er det nærliggende at slutte turen af på Quidi Vidi Brewery med en pint.
 

Overnatning i St. John's

St. John’s – Bonavista Peninsula og Trinity (297 km)

Turen går i dag til Bonavista Peninsula og Trinity, kendt for sine naturskønne og barske kyster. Halvøen indeholder også nogle af de ældste bosættelser i Newfoundland, især byerne Bonavista og Trinity.

Tag evt. en afstikker og kør 20 minutter syd for Trinity til New Bonaventure og se filmsettet til ”Random Passage”, en miniserie, der beskriver områdets historie og genvordigheder for de første bosættere.

Overnatning i Trinity

Trinity

I har i dag hele dagen til at gå på opdagelse i den charmerende, lille by Trinity med dens restaurerede hvide og pastelfarvede huse. Byen ligger lige ud til den dramatiske kystlinje, hvor Newfoundlands historie og natur kommer tæt ind på livet. Som et kuriosum kan I fx tilslutte jer Trinity Pageant, et vandrende teater, der går rundt i byen og opfordrer tilskuerne til at leve sig ind i områdets historie.

Har I mod på det, kan I gå den korte, men ret stejle 20-minutters sti bag byen op ad Gun Hill. I vil blive belønnet med en spektakulær 360 graders udsigt over havet, byen og de omkringliggende områder.

Overnatning i Trinity

Oplevelser rundt på Bonavista Peninsula (115 km)

I har nu fået en god fornemmelse af området og vi anbefaler på det varmeste, at I tager til Port Rexton og gå en tur ad Skerwink Trail. Stien er nem at gå ad og fører jer langs den forrevne kystlinje med den ene maleriske udsigt efter den anden over områdets små byer med havet som kulisse.

Om eftermiddagen kan I køre nordpå til byen Bonavista, hvor I kan besøge Ryan Premises National Historic Site, en tro kopi af en 1800-tals fiskefabrik. I denne lille by finder I også det karakteristiske rød/hvid-stribede fyrtårn og Matthew Legacy, en tro kopi John Cabots skib, der i 1497 krydsede Atlanten for at opdage nyt land. I nærheden af Bonavista kan I også besøge Dungeon Provincial Park, hvor I kan opleve oplev et hjerteformet krater med to åbninger til havet. 

På vej tilbage mod Trinity kan I køre et smut forbi byen Elliston, hvor flokke af søpapegøjer holder til de forrevne klipper. Kør efter Elliston Puffin Viewing site.

Overnatning i Trinity

 

 

Trinity – St. John’s (283 km)

I dag går det tilbage mod den naturskønne Avalon-halvø og byen Bay Bulls, hvorfra I kan komme med på hvalsafari (inkluderet). Hvis I er heldige, ser I også nogle atlantiske søpapegøjer og sågar et isbjerg!

Hvis tiden tillader det, bør I undervejs også se nærmere på et par af de små, hyggelige byer, der ligger spredt ud over hele kysten. Sidst på dage vender I nu tilbage til St. John's for en enkelt overnatning. 

Overnatning i St. John's

Hjemrejse St. John's - Danmark

Det er blevet til til at tage afsked med Newfoundland - med mindre I vælger at tage ud på flere eventyr og forlænge rejsen med lidt flere nætter.

I kører tilbage til lifthavnen, afleverer bilen og sætter kurs mod Danmark. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 18.381 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-St. Johns retur
 • 6 hotelovernatninger (moderate) 
 • 6 x morgenmad 
 • Whale Watching
 • Historic Sites Pass, der giver adgang til
  flere attraktioner
 • 1 uges billeje gruppe B (compact) inkl. forsikring


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Hotelkategori: 
Moderate.

Bemærk: Aldersgrænse 6 år.

Forlæng rejsen
Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med en nat eller to i St. Johns. I kan også vælge at lægge en ekstra overnatning ind undervejs på ruten, hvor I ønsker mere tid.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Historic Sites Pass giver adgang til:


- Cape Spear Lighthouse
- Ryan Premises
- Signal Hill.

 

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011