The Carlyon Bay Hotel

Exceptionel luksus i spektakulære omgivelser

The Carlyon Bay Hotel, St. Austell i Cornwall
The Carlyon Bay Hotel ligger i smukke Cornwall i det Sydvestlige England, med udsigt over St. Austell Bay. Hotellet er bygget på en klippe tæt på kysten, med en tilhørende golfbane langs klippekysten. Hvis I ikke er til golf, er der mulighed for buggy ture til hotellets private strand, forkælelse i deres fantastiske spa faciliteter og meget mere.

Skal I på kør-selv-ferie gennem Cornwall og ønsker I afslapning og luksus med uovertruffen udsigt, vil The Carlyon Bay Hotel være et perfekt valg. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.188 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et sensationelt valg

På The Carlyon Bay Hotel er I garanteret afslapning med den skønneste udsigt over St. Austells bugt og klipperkyster. Udsigten kan I nyde, mens I går en runde på hotellets 18-hullers Championship golfbane, der løber langs havet. Hvis golfsvinget er lidt rustent, er der mulighed for at få en lektion af en af hotellets fem tidligere PGA-tour spillere. Er I ikke intereseret i golf, kan nyde godt af Carlyon Bays luksuriøse spa faciliteter, tage en svømmetur i en af de to swimmingpools eller udfordre hinanden i hotellet snooker-room eller kroketbane.

Hvis I kan løsrive jer fra hotellet, er de fantastiske seværdigheder som Eden Project, Lost Gardens of Heligan og Padstow kun en kort køretur borte. Overdådige middage fås på hotellet i enten deres Fine Dining restaurant eller det mindre formelle brasserie. Trænger dig og din partner til en romantisk middag eller lidt "os tid", er der mulighed for babysitting.

  • Femstjernet luksus
  • Elegante værelser - mange med smuk havudsigt
  • Opvarmet inden- og udendørs pool
  • Absolut top-klasse golf, spa- og fritidsfaciliteter
  • Seværdigheder i nærhenden: Lost Gardens of Heligan, Tintagel Castle, Tate St. Ives.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud