Billesley Manor Hotel, Stratford-upon-Avon

Udsøgt og elegant

Billesley Manor Hotel, Stratford-upon-Avon i Warwickshire
Det historiske Billesley Manor blev bygget i det 16. århundrede og ligger mindre end 5 kilometer fra Stratford-upon-Avon, som er kendt for at være hjemby for William Shakespeare. Den fredelige beliggenhed får hotellet til at føles som en verden væk.

Hvis jeres kør-selv-ferie tager jer forbi Straford-upon-Avon, vil Billesley Manor være det perfekte hotel for at slappe af og opdage den historiske by. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores unikke overnatningssteder. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 752 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

i Shakespeares fodspor

Når I bor på Billesley Manor, er der rig mulighed for at udforske Stratford-upon-Avon og Shakespeares liv. Når man er i Shakespeares hjemby, er der selvfølgelig også mulighed for at se et teaterstykke på The Royal Shakespeare Theatre, som ligger 10-15 minutters kørsel fra hotellet. Hvis I har lidt tid tilovers i løbet af dagen, kan I gå en tur i den 100 år gamle have med smukke formklippede buske og besøge den normanniske kirke fra det 11. århundrede.

Hvis ikke der står Shakespeare på programmet, kan I nyde godt af hotellets faciliteter. Om det er en svømmetur i hotellets indendørs swimmingpool efterfulgt af en tur i sauna eller at sidde ude på den solrige terrasse og nyde en kop eftermiddagste, er helt op til jer selv. Middagen nydes i den historiske Great Hall og Stuart's Restaurant med prægtige eg paneler, åben ildplads og fabelagtige lysekroner. Retterne er serveret med sæsonens lækre lokale råvarer, og efter et overdådigt måltid, kan I nyde en forfriskende drink i baren.

Hotel Billesley Manor byder på elegant møblerede værelser, flere med en fantastisk udsigt, en lækker spa med stor indendørs swimmingpool, en stor smuk og velplejet have og naturligvis udsøgt gastronomi i historiske omgivelser.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011