Bovey Castle Hotel, Dartmoor

Luksus i særklasse

Bovey Castle Hotel, Dartmoor i Devon
Bovey Castle Hotel er et imponerende slot placeret i hjertet af smukke Dartmoor National Park. Slottet ligger 25 km fra Exeter og 48 km fra Plymouth i sydvest England. Så hvis den betagende natur eller de mange aktiviteter bliver for meget, er der også mulighed for at besøge nogle kulturrige byer.

Hvis jeres kør-selv-ferie går gennem Dartmoor National Park, og I føler for afslapning og luksus i bedste kvalitet og omgivelser, er Bovey Castle Hotel det oplagte bud. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores unikke overnatningssteder. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 2.271 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unikke overnatninger
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Midt i Dartmoor National Park 

Bovey Castle ligger i Dartmoor National Park, hvor smuk natur hersker. Hvis naturen i sig selv ikke er nok, er der mulighed for at gå en runde på hotellets internationalt anerkendte JF Abercromby designet golfbane. Efter en lang dag behøver I ikke at gå nogen steder hen for at nyde en overdådig middag på en af de to restauranter, om det er Fine Dining på The Great Western eller det mindre formelle Smith's Brasserie, kan I være sikre på veltilberedt mad med lækre lokale råvarer. Efter en romantisk middag kan I nyde de hyggelige værelser, som alle er individuelt designet, så I får jeres egen unikke oplevelse.

Hvis I efter en lang dag i det spændende Devon eller på golfbanen mangler lidt selvforkælelse, kan I lægge et besøg forbi det fantastiske Elan Spa. Forkælelse på Bovey Castle er ikke kun for kvinder. Mænd burde tjekke The Gentleman's Quarter, som har et omfattende udvalg af behandlinger.

Hotel Bovey Castle har vundet priser som "bedste europæiske slot hotel" af Oyster og det er et de få fem-stjernede hoteller i Devon, hvor det med sin beliggenhed midt på Dartmoor er omgivet af flotte skove og frodige bølgende dale. Og med den fantastiske beliggenhed er der mulighed for mange spændende aktiviteter som golf, ridning, off-road kørsel, gin produktion og meget mere.

Galleri

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011