Exmoor White Horse Inn, Exmoor National Park

Midt i nationalparken

Exmoor White Horse Inn, Exmoor National Park, West Somerset

Exmoor National Park i West Somerset er det perfekte sted at slappe af – og Exmoor White House Inn det perfekte udgangspunkt. Inn’en ligger lige i hjertet af heden i det fantastiske landskab i Exmoor National Park og ved bredden af floden Exe i landsbyen Exford. Her er en familie drevet Inn med historiske rødder tilbage til det 16. århundrede.

Exmoor White Horse Inn tilbyder classic, luxury og superior individuelt møblerede værelser indrettet med engelsk charme, så der er et komfort niveau til alle, men i virkelighedens verden tilbringer I hovedparten af jeres ophold her på heden eller på hotellets fællesområder, som restaurant og bar. Her møder I både andre besøgende eller lokale, der lige lægger vejen forbi.

Fra 831 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unikke hoteller
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Mere end 200 malt whisky's

Exmoor White Horse Inn har et glimrende hold af kokke, der arbejder tæt sammen med lokale leverandører og tilstræber at levere den bedste kvalitet af lokalt producerede måltider til vores gæster. Menuen er rig på fasaner og agerhøns fra Heden, lokalt fanget ørred, laks og hummer samt økologiske produkter fra omkring liggende gårde. Og når dette kombineres med uimodståelige oste og et udvalg af udsøgte vine, vintageporte og likører vil I føle jer forkælede på et af de bedste spisesteder på heden.

I kan nyde maden både i baren eller restauranten, og mellem måltiderne kan der serveres et mellemmåltid på den udendørsterrasse med udsigt over River Exe. Her kan I nyde udsigten sammen med Devon cream tea med scones, marmelade og clotted cream.

Aftenen sluttes af i Inn’ens bar, der har et fantastisk udbud af mere end 200 Malt Whisky’s, så mon ikke I kan finde en favorit her iblandt?

Galleri

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011