Malmaison Hotel Oxford

et fængslende ophold

Malmaison, Oxford

Kombinationen af at bo midt i Oxford ved siden af den normanniske borg og i et tidligere fængsel – hvor meget mere unikt kan det blive?

Allerede ved ankomsten er I ikke i tvivl om, at Malmaison Oxford er et tidligere fængsel. Omgivet af stenmur, bygninger med tårne, hvor vinduerne er barrikaderet med tremmer levner ikke tvivl om bygningernes funktion som Correction House, der først blev lukket ned i 1996.

Med en beliggende midt i den ældste del af Oxford, hvor den normanniske baron Robert D’Oyly byggede Oxford Castle i 1073, ligger Malmaison Oxford kun få minutters gang fra byens vigtigst shoppinggader og colleges.

Stemningen i Malmaison bærer tydeligt præg af bygningen ophav som fængsel, men i dag er der bløde tæpper, stemningsfuld belysning og underspillet bekvemmelighed.

Fra 1.005 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

en nat i en celle

Malmaison Oxford har 95 værelser med en blanding af værelsestyper – moderne værelser i ”House of Correction”, suiter opkaldt efter tidligere fængselsguvernører samt ombyggede celler. Vil I fastholde fængselsstemningen kan I overnatte i A-fløjens ombyggede celler, hvor der er to typer cellelokaler til rådighed - Standard og Club.

De ombyggede celler bærer præg af deres tidligere funktion med originale jerndøre, hvælvede lofter og tykke vægge, som gør, at der er utroligt stille. Værelserne består af tre tidligere celler - den ene er badeværelset og to er til soveværelset. Men her er naturligvis helt andre forhold end tidligere med en indretning i dybe røde og brune farver, stor behagelig king-size seng, plads nok til bord og stole.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011