Tewkesbury Park Hotel, Cotswolds

Familiedrevet luksus

Tewkesbury Park, Tewkesbury i Gloucestershire
Når I ankommer til Tewkesbury Park i det centrale England, bliver I straks mødt af den fabelagtige 360 graders udsigt over Severn Valley, Malverns, Cotswolds og de walisiske bjerge.

Tewkesbury Park er det oplagte bud på et hotel, hvis I leder efter en betagende udsigt og luksus i særklasse på jeres kør-selv-ferie gennem det centrale England. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores unikke overnatningssteder. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.016 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatnig
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Komfort og elegance i hjertet af England

Tewkesbury Park er det perfekte tilflugtssted, til jer der leder efter fred, ro og forkælelse i pragtfuld natur. Med udsigt til adskillige beskyttede naturområder omkring hotellet, er det svært at forestille sig noget ligeså fantastisk indenfor i hotellet. Men så bliver I overrasket.

Det charmerende hotel har lige gennemgået en renovation, der betyder, at faciliteterne er top moderne. Værelserne er også blevet fornyet med moderne badeværelser og komfortabelt interiør. Derudover har alle værelser udsigt til det fantastiske landskab, der omgiver hotellet. Hotellets restaurant Mint serverer lækre retter med lokale råvarer, og fra alle borde kan gæsterne nyde den fantastiske udsigt.

Hotel Tewkesbury Park byder på fantastiske og moderne faciliteter som indendørs svimmingpool, sauna, udendørs boblebad og spa, mulighed for at nyde drinks eller Afternoon Tea i landskabets maleriske omgivelser og ikke mindst gastronomi i særklasse. Og så ligger der en fremragende og naturskøn golfbane på hotellets grund.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011