The Carlyon Bay Hotel, Saint Austell, Cornwall

Exceptionel luksus i spektakulære omgivelser

The Carlyon Bay Hotel, St. Austell i Cornwall
The Carlyon Bay Hotel ligger i smukke Cornwall i det Sydvestlige England, med udsigt over St. Austell Bay. Hotellet er bygget på en klippe tæt på kysten, med en tilhørende golfbane langs klippekysten. Hvis I ikke er til golf, er der mulighed for buggy ture til hotellets private strand, forkælelse i deres fantastiske spa faciliteter og meget mere.

Skal I på kør-selv-ferie gennem Cornwall og ønsker I afslapning og luksus med uovertruffen udsigt, vil The Carlyon Bay Hotel være et perfekt valg. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.188 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et sensationelt valg

På The Carlyon Bay Hotel er I garanteret afslapning med den skønneste udsigt over St. Austells bugt og klipperkyster. Udsigten kan I nyde, mens I går en runde på hotellets 18-hullers Championship golfbane, der løber langs havet. Hvis golfsvinget er lidt rustent, er der mulighed for at få en lektion af en af hotellets fem tidligere PGA-tour spillere. Er I ikke intereseret i golf, kan nyde godt af Carlyon Bays luksuriøse spa faciliteter, tage en svømmetur i en af de to swimmingpools eller udfordre hinanden i hotellet snooker-room eller kroketbane.

Hvis I kan løsrive jer fra hotellet, er de fantastiske seværdigheder som Eden Project, Lost Gardens of Heligan og Padstow kun en kort køretur borte. Overdådige middage fås på hotellet i enten deres Fine Dining restaurant eller det mindre formelle brasserie. Trænger dig og din partner til en romantisk middag eller lidt "os tid", er der mulighed for babysitting.

Et ophold på The Carlyon Bay Hotel er femstjernet luksus i elegante værelser , mange med smuk havudsigt, afslapning i den opvarmede inden- og udendørs pool og top-klasse golf, spa- og fritidsfaciliteter. Og ikke langt fra spændende seværdigheder som The Lost Gardens of Heligan, Tintagel Castle og Tate St. Ives.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud