The Gainsborough Bath Spa, Bath, Somerset

Fra hospital til hotel

The Gainsborough Bath Spa, Bath

Et ophold i spabyen Bath kan ikke gøres bedre end på et spahotel.

Gainsborough Bath Spa blev oprindeligt bygget i 1800'erne, som et hospital og derefter var bygningen i mange år en del af Baths kunsthøjskole. Hotellet ligger lige i hjertet af Bath i to fredede bygninger med georgiske og victorianske facader. Luksushotellet er opkaldt efter kunstneren, Sir Thomas Gainsborough, og bygningens indretning afspejler både historien og kulturen i Bath.

De 98 værelser er indrettet i en enkel neo-georgisk stil med gråblå farver og har alle de faciliteter – og lidt til – som kan forventes af et hotel i denne standard.

Hotellet ligger yderst centralt i Bath med Thermae Bath Spa tværs over gaden og kun få minutters gang shopping områderne i byen.

Fra 1.495 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

et privat spa

Gainsborough Bath Spa har – som det eneste hotelspa i Bath - det unikke privilegium at have adgang til det naturlige termiske mineralrige vand.

Her er tre termiske bassiner, saunaer og dampbad samt et bredt udbud af massage og spa-behandlinger. Det unikke argument for hotellet og dets spa er den fred og ro, der hersker her i de reserverede rammer sammenlignet med de offentligt tilgængelige spa'er i det øvrige Bath.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud