The Imperial Hotel, Devon

En rest af imperiet

The Imperial Hotel, Barnstaple, Devon

Det 4-stjernede Imperial Hotel ligger lige i hjertet af Barnstaple ned til River Taw, og er det perfekte udgangspunkt for at besøge byen Barnstable og den smukke nordlige kyst af Devon med Exmoor Nationalpark. Her er dejlig indkvartering i hotellets 63 værelser og suite, hvoraf flere har udsigt til floden.

The Imperial Hotel har til huse i en original Edward II-bygning, der engang var en privat bolig. Huset har bevaret mange af sine karakteristiske og historiske træk, herunder ornamentale støbejernsbalkoner og karnapper, hvilket giver bygningen en historisk elegance. Indretningen er luksuriøs og traditionel og giver en varm og imødekommende stemning.

Hvert af hotellets 63 værelser er indrettet i sin egen stil, og på hele hotellet vil I nyde den gæstfrihed, der har karakteriseret det gennem dets lange historie som hotel.

Fra 946 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse med morgenmad

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unikke hoteller
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Arlington restaurant og terrasseloungen

The Imperial Hotel har en af de bedste restauranter i det nordlige Devon og Arlington Restaurant derfor et populært mødested året rundt både for gæster samt byens borgere. Arlington Restaurant er prislønnet med AA Rosette, hvilket borger for madens kvalitet.

Terrasseloungen på Imperial Hotel er et perfekt sted at nyde morgenkaffe, en let frokost, afternoon tea eller en kaffe. Terrasseloungen åbner ud mod terrassen, så I kan nyde vejret og udsigten i løbet af dagen eller efter middagen. Til terrasseloungen hører den charmerende Tower Suite, som var stuen i husets originale victorianske familiehjem. Her er en helt speciel historisk atmosfære, der også afspejler sig i udsigten til det nærliggende Albert Memorial Clock Tower i Barnstaple.

Galleri

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011