The Savoy Jersey, St. Helier, Jersey

perfekt for par

Hvis I ønsker afslapning og dejlige rammer, så er The Savoy Jersey det perfekte hotelvalg for jer. Med kun 56 værelser er The Savoy Jersey svaret på et behageligt luksuriøst ophold. Med et bredt udvalg af værelsestyper kan I finde lige netop de bekvemmeligheder og den luksus, der gør The Savoy Jersey til et hotel med forskel for jer.

Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra centrum af St. Helier, så her er en god balance mellem ro og alligevel tæt på byens bekvemmeligheder.

 

Fra 1.414 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

unikke gastronomiske øjeblikke

Restaurant 1840
Opkaldt efter året, hvor det oprindelige hus blev bygget, er Restaurant 1840 hotellets eksklusive restaurant. Restauranten er åben hver dag, og her kan I nyde den afslappende atmosfære, hvor I kan sidde, slappe af og nyde et måltid fra et bredt udvalg på menukortet.

Terrassen
På terrassen ved siden Restaurant 1840 kan I tillige nyde eftermiddagste og søndagsfrokost. Hjemmelavet eftermiddagste serveres mellem kl. 12 og kl. 16 mandag til fredag, og i kombination med sandwich og kager er der lagt op til en godbid, som I ikke må gå glip af. Og skal forkælelsen være i top, så kan I også tilføje et glas bobler.

Robertos Bar
På Roberto's Jazz bar bliver I møde af musik af Charlie Parker, Dizzie Gilliespie og Miles Davies. Her er over 120 forskellige gin fra hele verden, så gin-menuen giver sammen med musikken de perfekte rammer til afslapning før eller efter en god middag.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud