Naturoplevelser i Europa

Opdag de europæiske naturskatte

Europa byder på storslåede naturoplevelser, der overgår enhver fantasi: fra Portugals dramatiske kystlandskaber i det sydlige Algarve til Spaniens imponerende drypstenshuler og Storbritanniens bjergtagende nationalparker. Vi har udvalgt nogle af de oplevelser i den europæiske natur, som vi mener er værd at køre efter og vil gerne dele vores begejstring med jer.

Vi har forelsket os i Tysklands bjergrige naturområder, er faldet for Frankrigs indbydende strande og blevet fortryllet af Italiens bølgende vinmarker. Uanset om I vil vandre langs kyststrækninger, i bjerge eller langs vinranker, eller om I foretrækker familietid ved spejlblanke badesøer, kan I finde dét I leder efter blandt Europas mange naturattraktioner.

På en kør-selv-ferie har I friheden til at opleve naturen i jeres eget tempo. Gennem snoede bjergveje, ad betagende kyststrækninger og langs blomstrende lavendelmaker, har I mulighed for at komme helt tæt på Europas naturfænomener. Se vores spændende kør-selv-forslag og pak bilen til store naturoplevelser i Europa.

Vi har rejst ad de omveje og bagveje, der fører til de mest interessante, storslåede og unikke naturoplevelser i Europa. Med en omfavnende viden og erfaring, står vi klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres næste rejse i den europæiske natur. 

Udvalgte naturoplevelser i Europa:

  • Nationalparker og naturområder
  • UNESCO-natur
  • Grotter
  • Kystlandskaber
  • Strande
  • Aktiv i naturen
     

Rejseforedrag
Ønsker I mere inspiration til jeres næste kør-selv-ferie, så kom til gratis rejseforedrag og lad jer friste af Europas mange perler.
Læs mere
 

Har du spørgsmål til vores rejser i Europa?

Kontakt

 

Oplevelser