Kør-selv-ferie Irland

Kør-selv-ferie på Europas grønne ø

Irland, mere poetisk kendt som smaragdøen, sætter en storslået scene for en aktiv kør-selv-ferie for hele familien. Det bølgende landskab i tusinde nuancer af grøn med savtakkede bjergrygge, forrevne klippekyster, idylliske dale og fortryllende skove indbyder til vandreture og uforglemmelige naturoplevelser. I små landsbyer lokker violinerne jer til byens pubber, slotte og ruiner genopliver fortidens spændende historier og pulserende storbyer byder på shopping og gode stunder. Uanset hvor I kører hen, vil Irland ikke skuffe, så lad jer guide af tilfældigheder rundt på denne mageløse ø på et uforglemmeligt kør-selv-eventyr.

Irland er smukkest i foråret og sommeren, når rododendron, guldregn og bugnende marker sætter kulør på den grønne ø. I kan flyve til Dublin, og bestiller I lejebilen hjemmefra, kan I begynde jeres kør-selv-ferie direkte fra lufthavnen.

Inspiration

Vis på kort

der er så meget dramatik, farve og poesi i det irske landskab, at det er svært ikke at forelske sig. Lad os inspirere dig til oplevelser på din vej, så du ser det Irland, du drømmer om.


 

Kør-selv-forslag

Rejseformer