Kør-selv-ferie Irland

Kør-selv-ferie på Europas grønne ø

Irland, mere poetisk kendt som smaragdøen, sætter en storslået scene for en aktiv kør-selv-ferie for hele familien. Det bølgende landskab i tusinde nuancer af grøn med savtakkede bjergrygge, forrevne klippekyster, idylliske dale og fortryllende skove indbyder til vandreture og uforglemmelige naturoplevelser. I små landsbyer lokker violinerne jer til byens pubber, slotte og ruiner genopliver fortidens spændende historier og pulserende storbyer byder på shopping og gode stunder. Uanset hvor I kører hen, vil Irland ikke skuffe, så lad jer guide af tilfældigheder rundt på denne mageløse ø på et uforglemmeligt kør-selv-eventyr.

Irland er smukkest i foråret og sommeren, når rododendron, guldregn og bugnende marker sætter kulør på den grønne ø. I kan flyve til Dublin, og bestiller I lejebilen hjemmefra, kan I begynde jeres kør-selv-ferie direkte fra lufthavnen.

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, får fri hæveret på pakkerejser, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Vis på kort

der er så meget dramatik, farve og poesi i det irske landskab, at det er svært ikke at forelske sig. Lad os inspirere dig til oplevelser på din vej, så du ser det Irland, du drømmer om.


 

Få masser af oplevelser undervejs

Se vores Kør-selv-forslag og skræddersy din rejse

Rejseformer

Aktuelle rejseforedrag