Original Irish Hotels i Irland

Fra historiske slotte til charmerende boutique-hoteller

Bo med stil og kom tæt på det ægte Irland
Original Irish Hotels er en sammenslutning af vidt forskellige hoteller i Irland, fra historiske slotte til charmerende urbane boutique-hoteller. Det er hoteller beliggende i en variation af landskaber fra fortravlede storbyer til den forblæste vildmark og alt der imellem. Samtidig er hotellerne dybt lokalt forankrede og byder på lokal indsigt og personlig vejledning til lokalområdet.

I finder Original Irish Hotels i det nordlige Irland, langs den dramatiske og fascinerende Atlanterhavskyst, i Irlands blide centrum og i det spændende Sydirland fra Kerry til Cork. Og naturligvis ligger der også et par Original Irish Hotels i selveste Dublin.

Når I bor på et Original Irish Hotel oplever I det ægte Irland. Personlig service, imødekommenhed, lækker gastronomi og ikke mindst lokal karakter og charme. Og så er alle Original Irish Hotels forenede i målet om at giver gæsterne en mindeværdig oplevelse, og hotellernes forskellige personligheder betyder, at ikke to Original Irish Hotels ligner hinanden.

Hotelstandard:

  • De fleste Original Irish Hotels er privatejede og derfor vidt forskellige. Her får I det bedste af det bedste: Manor House Hotels, Castle Hotels, Country Hotels, City & Town Hotels, Spa Resort Hotels og Boutique Hotels.
  • Uanset hvor og hvilken type Original Irish Hotel I vælger, er I garanteret en unik oplevelse, forankret i lokalområdet.

Vælg Original Irish Hotels til:

  • Llivsnyderferie i de smukkeste omgivelser
  • Bryllupsrejser
  • Ferier med fokus på gastronomi
  • Wellness,  golf- og vandreferier
  • Familiefester


Vi skræddersyer din kør-selv-ferie - kontakt vores rejsespecialister:

Kontakt

Original Irish Hotels

Vis på kort

Kontakt