Clew Bay Hotel, Westport, Mayo

excellent Irsk gæstfrihed

Clew Bay Hotel, Westport i Irland
Clew Bay Hotel er et familiedrevet hotel i County Mayo i det vestlige Irland, der ligger vægt på en venlig atmosfære og en ægte irsk velkomst. Deres mission er at deres kunder ankommer som gæster, men tager derfra som venner.

Hvis jeres kør-selv-ferie i Irland tager jer forbi Westport, kan I roligt booke et par nætter på dette afstressende hotel. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Original Irish Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 510 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Charmerende hotel i Westport

Clew Bay Hotel byder på individuelt indrettede værelse, alle med det fælles mål at skabe højest mulig komfort til jer som kunder. Personalet er med til at gøre jeres ophold så afslappende som overhovedet muligt, og de står klar til at guide jer gennem alting, lige fra hvor I skal spise, til hvordan i bedst oplever The Wild Atlantic Way. Når I bor på Clew Bay Hotel får I fri adgang til Westport Leisure Park, der ligger ved siden af hotellet, og som blandt andet tilbyder pool, sauna og dampbad.

Clew Bay Hotel ligger centralt i Westport, som er propfyldt med spændende aktiviteter som fx cykling, sejle i kajak med sæler og ø-hop i Clew Bay. Til de mere kulturelt anlagte gæster kan Westport føre sig frem med, at byen er blevet tildelt "Heritage Town" status på baggrund af byens unikke karakter, flere århundrede gamle arkitektur og rødder langt tilbage i den irsk historie.

  • Dejligt tre-stjernet hotel i centrum
  • Lækker mad på Madden's Bar & Bisto
  • Mange aktivitetsmuligheder
  • Oplev Westports små lokale butikker og traditionelle livsstil
  • Seværdigheder i nærheden: Downpatrick Head, Achill Island, Clew bay, Connemara

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud