Rejser til Gardasøen og De norditalienske søer

Gardasøen - Norditaliens perle

 

Tag på rejse til Gardasøens små, skønne byer og nyd vidunderlige udsigtspunkter til bjergtagende natur. Om du vil være aktiv eller holde en afslappende, børnevenlig sommerferie er op til dig - du er under alle omstændigheder sikret masser af store oplevelser. Gardasøen er meget forståeligt super populær år efter år. Der er nemlig noget for enhver smag og alle aldersklasser.

Generelt byder området ved de norditalienske søer Lago di Como, Lago di Maggiore, Lago di Ledro og Gardasøen på en utrolig mangfoldighed - bjergområder, kystegne med subtropisk vegetation, adelspaladser, maleriske småbyer, vinbjerge, museer, forlystelsesparker og vandsport. Her på den sydlige side af Alperne kan du virkelig fornemme, at du er kommet til Sydeuropa. Her vokser citron- og morbærtræer, magnolier og mimoser. Klimaet ved søerne er nemlig mildt og naturen meget afvekslende med et frodigt planteliv, bjergskråninger med oliventræer, vinmarker og cypresser samt idylliske landsbyer.

Når du rejser til de norditalienske søer, anbefaler vi, at du tager på kør-selv-ferie. Alternativt kan du leje en bil, så den står parat i lufthavnen i Milano, Verona eller Venedig. Så kommer I nemt fra lufthavnen til Gardasøen eller de andre norditalienske søer og videre til alle de seværdigheder, I har lyst til at opleve.

Se filmen
rejser til gardasøen

rejseformer

inspiration

Vis på kort

kontakt