Rejser til Gardasøen og De norditalienske søer

Norditaliens perle

Tag på rejse til Gardasøens små, skønne byer og nyd vidunderlige udsigtspunkter til bjergtagende natur. Om du vil være aktiv eller holde en afslappende, børnevenlig sommerferie er op til dig - du er under alle omstændigheder sikret masser af store oplevelser. Gardasøen er meget forståeligt super populær år efter år. Der er nemlig noget for enhver smag og alle aldersklasser.

Generelt byder området ved de norditalienske søer Lago di Como, Lago di Maggiore, Lago di Ledro og Gardasøen på en utrolig mangfoldighed - bjergområder, kystegne med subtropisk vegetation, adelspaladser, maleriske småbyer, vinbjerge, museer, forlystelsesparker og vandsport. Her på den sydlige side af Alperne kan du virkelig fornemme, at du er kommet til Sydeuropa. Her vokser citron- og morbærtræer, magnolier og mimoser. Klimaet ved søerne er nemlig mildt og naturen meget afvekslende med et frodigt planteliv, bjergskråninger med oliventræer, vinmarker og cypresser samt idylliske landsbyer.

Vi bruger vores viden til at skabe din bedste ferie 
Der er masser af spændende oplevelser ved Gardasøen, og vi har prøvet det de fleste. Vi har gået rundt i de gamle byer, vi har spist på de gode restauranter, og vi har været på familieferie ved Gardasøen Har du ikke lyst til at køre fra Danmark kan du leje en bil, så den står parat i lufthavnen i Milano, Verona eller Venedig. 

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig med at få tilpasset din rejse til Gardasøen, så din kør-selv-ferie bliver lige som du ønsker.

 

Det får du på tur til Gardasøen 

  • Poskortperfekte landskaber
  • Olivenlunde
  • Lækker mad og vin 
  • Hyggelige middelalderbyer
  • Børnevenlige aktiviteter

Tag til rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til Gardasøen, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her 

Vi ved, hvordan du kan opleve Italien. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Kontakt

rejseformer

Udvalgte områder og byer

Vis på kort

inspiration

kontakt