Nordøens højdepunkter i autocamper

12 dages kør-selv-forslag fra Auckland til nordøens alsidige højdepunkter

New Zealands nordlige ø indbyder til et overflødighedshorn af skøn og alsidige landskaber og skønne naturoplevelser. Nyd de smukke strande i Bay of Islands, øens grønne vinmarker og Art Deco-byen Napier. Kom tæt på de imponerende vulkaner og den boblende termiske undergrund i Rotorua, og oplev det unikke kulturliv i de to metropoler Auckland og hovedstaden Wellington, hvor du bl.a. kan besøge New Zealands berømte nationalmuseum, Te Papa.

New Zealand er intet mindre end fantastisk til en ferie i autocamper, hvor du har en helt unik mulighed for at overnatte midt i den usammenligneligt smukke natur. Du kan vågne ved bredden af de turkise søer, falde i søvn med udsigt til barske bjerglandskaber og holde frokostpausen lige der, hvor du synes, at landskabet er allermest betagende. Turen er vores forslag til en kør-selv-feire i autocamper, med et ;spændende udvalg af Nordøens bedste oplevelser undervejs.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem New Zealands fascinerende landskaber.

 

Rejseperiode:
Hele året
(Bedst oktober - april)

  Startdag:
  Daglig

  Varighed:
  12 dage/11 nætter

  Længde:
  1.945 km

  14.642 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

   

  Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

  Du vælger selv:

  • type autocamper
  • rejserute
  • antal dage
  • campingpladser
  • oplevelser undervejs

  Få et tilbud

   

  Dagsprogram

  Auckland - Bay of Islands, 220 km

  Eventyret starter med afhentning af autocamper udenfor Auckland. Har I checket ind på forhånd, går udleveringen hurtigt, og I får en god instruktion i brugen af jeres autocamper og medfølgende tablet. Efter udlevering er der afgang nordpå ud af Auckland gennem de nordlige forstæder mod ferieparadiset, Bay of Islands.
  Gør et stop ved et supermarked på vejen, og få fyldt køleskabet op til de næste dages ferie.

  Forslag til overnatning: Bay of Islands Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Bay of Islands Holiday Park
   

  Bay of Islands

  Dagen er afsat til at I kan nyde de mange skønne muligheder i Bay of Islands området. Uanset hvor I befinder jer, vil I stortset være omgivet af vand, og livet ved vandet er da også en stor del af beboernes liv, som nyder godt af både skønne strande, vandsport i alle afskygninger, fiskeri og delfinsejladser. På historiesiden, var det her i Waitangi, at den Britiske regering og den lokale Maori høvding i 1840 underskrev "Fredsaftalen ved Waitangi".

  Forslag til overnatning: Bay of Islands Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Bay of Islands Holiday Park

  Bay of Islands - Orewa, 200 km

  Idag går turen mod syd igen, til den lille Auckland forstad, Orewa, smukt placeret helt ned mod vandet og stranden.

  Forslag til overnatning: Orewa Beach Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Orewa Beach Holiday Park

  Orewa - Rotorua, 260 km

  Idag fortsætter I sydpå udenom storbyen Auckland og måske via Tauranga, en af nordøens største havne,  turen går stadig forbi en gode del lækre strande. Ruten videre tager jer til hovedområdet for dyrkning af Kiwi frugt, rundt om Te Puke og ind i hjertet af det termiske område ved Rotorua.

  Rotorua ligger på det centrale vulkanske plateau, hvilket gør undergrunden levende med gejsere, boblende varme mudderhuller og anden termisk aktivitet. Det mest kendte sted er Whakarewarewa Thermal Reserve.

  Forslag til overnatning: Cozy Cottage Thermal Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Cozy Cottage Thermal Holiday Park

   

  Rotorua

  Dagen er afsat til at I på egen hånd kan gå på opdagelse i Rotorua og omegn, og opleve de mange varierende muligheder. Oplev Maori kulturen med en tur gennem Te Puia - Maori Arts & Crafts Institute, hvor I skal se brølende gejsere og kogende mudderhuller. Se hvordan der arbejdes med kunsthåndværk fra generation til generation, og udforsk Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, hvor I får et godt indtryk af det lokale dyreliv. Afslut evt.  med et besøg i The Agrodome, kendt for dets underholdende fåre- og hundeshows, eller tag bilen ud til de omkringliggende søer, væk fra den svovlagtige lugt. 

  Forslag til overnatning: Cozy Cottage Thermal Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Cozy Cottage Thermal Holiday Park

  Rotorua - Hawkes Bay, 270 km

  Eventyret fortsætter nu videre mod syd, og landskabet ændrer sig fra skovrige sletter til mere bjergrigt terræn for derefter at ende i frodige vinmarker og gårde, når I nærmer jer Hawkes Bay og kysten. Området er kendt for sin Art Deco arkitektur, gourmetmad og verdenklasse vin og vingårde.

  Forslag til overnatning: Napier Beach Kiwi Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Napier Beach Kiwi Holiday Park

   

  Hawkes Bay / Napier

  Hawkes Bay er et af New Zealands varmeste og mest tørre områder, hvilket giver grobund for en god vinproduktion af nogle af landets førende vinbønder. Området er mest kendt for sin cabernet sauvignon, merlot og syrah, men også lækre hvidvine findes i området.

  Hovedbyen i Hawkes Bay er Napiers, der med sine farvestrålende Art Deco-bygninger gør sig ekstra godt med Stillehavets blå vand i baggrunden. Efter jordskælvet i 1931, der målte 7,9 på Richter-skalaen, var der dog ikke meget tilbage af byen. Men set i bakspejlet blev det Napiers held. For i dag er Napier en indbydende og unik by, der genopført i Art Deco-stil ligger som en lille smørklat omgivet af frugtbar jord og Stillehavet. Byen har masser af caféer, og Marine Parade er med til at give Napier et tiltrækkende pift.

  Forslag til overnatning: Napier Beach Kiwi Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Napier Beach Kiwi Holiday Park

  Napier - Wellington, 320 km

  Kør nu videre mod syd gennem Manawato Gorge, mod den sydligste del af nordøen og de smukke opdyrkede områder og flotte klippekyster til New Zealands flot anlagte hovedstad Wellington ved Cookstrædet.

  Forslag til overnatning: Wellington Top10 Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Wellington Top10 Holiday Park

  Wellington

  Wellington, New Zealands hovedstad. Byen er smukt anlagt mellem havnen og bakkerne, og er fuld af charme og karakter. Giv jer tid til at køre med den lokale kabelsporvogn, besøge Museum of New Zealand (Te Papa) eller parlamentsbygningen kendt som The Beehive. Wellington er i øvrigt også kendt for dens teatre, kunstgallerier og kulturelle aktiviteter, ligesom god restauranter og specialbutikker for oplandets produkter skyder op i centrum.

  Forslag til overnatning: Wellington Top10 Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Wellington Top10 Holiday Park

  Wellington - Tongariro National Park, 330 km

  Start dagen tidligt, så der er god tid til kørslen. Turen går nu nordpå igen. I forlader den hyggelige hovedstad og kommer forbi Tararua Forest Park. Fortsæt nu ind midt på Nord-øen, til en af New Zealands mest fascinerende nationalparker, Tongariro.

  Forslag til overnatning: Whakapapa Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her:  Whakapapa Holiday Park

  Tongariro National Park

  ongariro blev for alvor berømt i forbindelse med optagelserne til Ringenes Herre. Den vestlige side af vulkanerne er grøn og frodig – den østlige side gold og ørkenagtig. Undergrunden bobler mange steder, og Mount Ruapehu er den mest aktive. Men man føler sig nu ganske tryg. Der er kun få veje ind i Tongariro Nationalpark. Hovedindgangen ligger ved byen Whakapapa, og her er et fint introcenter, som giver dig en god og informativ start.

  Forslag til overnatning: Whakapapa Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her:  Whakapapa Holiday Park

  Tongariro National Park - Auckland, 345 km

  Eventyret på New Zealands frodige nord-ø er ved at være slut. Dagens køretur nord til Auckland er lidt lang, Kom afsted i god tid så I har mulighed for at nyde de skønne omgivelser på turens sidste dag. Tilbage i storbyen afleverer I jeres autocamper, og kan fortsætte turen hjemad, eller måske på flere eventyr.

  Kort

  Vis på kort

  Galleri

  Generelt

  Ruteforslaget kræver

  • Fly t/r Auckland
  • 12 dages leje af autocamper inkl. forsikring
  • 11 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
  • Ca. 1.945 km

  Vi anbefaler at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

  Om rejsen

  Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i New Zealand

  Kontakt os, og lad os finde det rette autocamper og pris til netop jer.

  ekstra oplevelser

  Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

  Få et tilbud

  Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

  X

  Gammel Havn 1
  9000 Aalborg
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Sønder Allé 6, 1. sal
  8000 Aarhus
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kgs. Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kongens Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Kongensgade 9, 1 etage
  5000 Odense
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Dæmningen 47
  7100 Vejle
  Danmark

  mail 70116011