Sydøens mægtige natur i autocamper

14 dages kør-selv-forslag fra christchurch gennem sydøens smukke natur

Oplev New Zealands store vidder, høje bjerge og imponerende slugte. Kør i autocamper langs kysten til de kæmpe istunger, som langsomt kryber mod havet, og nyd de smukke sø-landskaber og frodige skove på denne smukke rundtur i det sydlige New Zealand. 

New Zealand er intet mindre end fantastisk til en ferie i autocamper, hvor du har en helt unik mulighed for at overnatte midt i den usammenligneligt smukke natur. Du kan vågne ved bredden af de turkise søer, falde i søvn med udsigt til barske bjerglandskaber og holde frokostpausen lige der, hvor du synes, at landskabet er allermest betagende. Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie i autocamper, med et spændende udvalg af Nordøens bedste oplevelser undervejs.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse i autocamper, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem New Zealands fascinerende landskaber.

 

Rejseperiode:
Hele året
(Bedst oktober - april)

  Startdag:
  Daglig

  Varighed:
  14 dage/13 nætter

  Længde:
  2.150 km

  15.120 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

  Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

  Du vælger selv:

  • type autocamper
  • rejserute
  • antal dage
  • campingpladser
  • oplevelser undervejs

  Få et tilbud

  Dagsprogram

  Christchurch - Nelson, 425 km

  Start jeres eventyr i autocamper fra Christchurch tidligt med kørsel nordpå over brede, flettede floder og det rige landbrugslandskab i Canterbury-områderne. Fortsæt ud til den robuste og smukke kystlinje mellem det Stillehavet og de stejlt stigende Kaikoura Ranges. 180 km nord for Christchurch finder i den lille by Kaikoura på kanten af Stillehavet. Byen er i sig selv ikke noget specielt, men farvandet ud for kysten er verdensberømt for oplevelser med hvaler og delfiner.

  Vi anbefaler at I tager tid til at komme ud på havet. Hver sejlads er forskellig, men uanset årstid er her altid noget at opleve. De store Spermhvaler er sammen med delfinerne faste beboere i bugten, som over året også blive besøgt at både Humpback, – Pilot, - Blåhvaler samt Spækhuggere.

   Tilbage på landjorden går turen nu til toppen af øen og dagens mål Nelson.

  Forslag til overnatning:
  Tahuna Beach Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Tahuna Beach Holiday Park

  Nelson - Abel Tasman Nationalpark, 70 km

  Dagens køretur er ganske kort, så I har masser af tid til at nyde udsigten og kystlinjen på vej mod vest og den skønne nationalpark Abel Tasman.

  Forslag til overnatning:
  Totaranui Camp Ground (non powered)
  Læs mere og bestil campingplads her: Totaranui Camp Ground

  Abel Tasman Nationalpark

  Dagen er afsat til af opleve denne perle af en nationalpark. Hvad enten I vælger at slappe af på stranden eller drage på opdagelse ind i den grønne natur.

  Gyldne bounty-strande, eksotiske laguner og grønne bjerge, der rejser sig bag kystlinjen. Abel Tasman Nationalpark er populær, fordi den både giver mulighed for fysisk anstrengelse og afslapning ved stranden. I kan tage på kortere eller længere udflugter ind i parken – enten på vandreruter, med kajak eller vandtaxi. Abel Tasman Nationalpark er landets mindste nationalpark – og nok også den smukkeste - og derfor også den mest besøgte. I højsæsonen kan der være rigtig mange mennesker.

  Forslag til overnatning:
  Tötaranui Camp Ground (non powered)
  Læs mere og bestil campingplads her: Tötaranui Camp Ground

  Abel Tasman Nationalpark - Greymouth, 395 km

  Fortsæt nu sydpå og over til vestkysten af ​​Sydøen. Regionen der er kendt som ”the Coast”, er en smal kyststrimmel 600 km lang og ikke mere end 50 km bred, klemt inde mellem de sydlige Alper og det Tasmanske hav. Kør gennem den rå Buller Gorge med forevne klipper og tætte skove. Vejen er en af ​​de smukkeste og imponerende naturskønne strækninger i New Zealand. Når I rammer kystlinjen, fortsætter i ned ad til Punakaiki, og derefter videre til Greymouth.

  Forslag til overnatning:
  Greymouth Seaside Top10 Holiday Park eller Grey River (kun for motorhome med toilet/bad)
  Læs mere og bestil campingplads her:
  Greymouth Seaside Holiday Park
  Grey River 

  Franz Josef - Wanaka, 286 km

  Nyd områdets vandfald og flodscenerier mens I fortsætter turen langs kysten. Følg den stigende vej ind i floddalen til Haast Passet. Vejen snoer sig videre gennem Mount Aspiring National Park, og vegetationen bliver mindre og mindre jo længere ind i landet I kommer. Lake Wanaka og Hawea sørger for en smuk indkørsel til den hyggelige by ved bredden af Wanaka.  

  Forslag til overnatning:
  Wanaka Kiwi Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Wanaka Kiwi Holiday Park

  Wanaka - Queenstown, 68 km

  Idag fortsætter I turen sydpå. Kør over floderne Clutha og Cardrona, og via Dunstan søen til Cromwell. Her fortsætter I gennem Kawarau dalen til den smukt placerede alpeby, Queenstown. I kan også vælge en anden rute til dagens kørsel, gennem Crown Range Road, som er New Zelands højstbeliggende vej. Denne rute er kortere, men rejsetiden vil være længere grundet den snoede vej, som iøvrigt ikke kan anbefales i den New Zealandske vinter.

  Forslag til overnatning:
  Queenstown Lakeview Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Queenstown Lakeview Holiday Park

  Queenstown - Te Anau, 175 km

  Fra Queenstown kører i nu videre sydpå langs bredden af Lake Wakatipu, og derefter vest til den lille by Te Anau i udkanten af ​​Fiordland National Park. Fiordland nationalparken er opført på Unesco’s liste som en verdens kulturarvarv. Nationalparken er landets største nationalpark, og en af ​​de største i verden. Milford Sound er den mest kendte, lettest tilgængelige og en af ​​de flotteste af fjorden langs denne kyst. Fjorden løber forbi en af ​​New Zealands mest berømte vartegn, Mitre Peak, der stiger 1692 meter næsten lige op fra vandet.

  Forslag til overnatning:
  Te Anau Lakeview Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her:  Te Anau Lakeview Holiday Park

  Te Anau - Dunedin, 290 km

  I dag går turen mod øst ind i landet via Lumsden og Gore, kendt for sit ørredfiskeri. Dagens mål Dunedin, der blev grundlagt af skotske indvandrere i 1848, har er også en universitetsby. Dunedin ligger på Otago-halvøen, som er kantet af mange bugte, der giver mange picnic og svømme steder. Bakkerne ovenfor er gennemtrævlet med gamle stenvægge. På spidsen af ​​halvøen er Taiaroa Head, et reservat, der omfatter de store Albatros fugle.

  Forslag til overnatning:
  Aaron Lodge Top 10 Holiday Park eller 
  Læs mere og bestil campingplads her: Aaron Lodge Top 10 Holiday Park

  Dunedin - Christchurch, 360 km

  Sidste dag på landevejen. I kører nu nordpå gennem Palmerston og Oamaru i regionen Nordlige Otago. I kan også vælge den længere vej ind i landet via Omarama, Twizel og Lake Tekapo og Lake Pukaki, en spektakulær turkisfarvet glacial sø. Stop ved kirken, Church of the Good Shepherd ved Tekapo-søen, en af ​​New Zealands mest maleriske picnic spots (ca. 550 km til Christchurch). Sidste del af turen i autocamperen går over Canterbury-sletten, det bredeste flade område i New Zealand og dagen slutter i Christchurch.

  Kort

  Vis på kort

  Galleri

  Priser

  Ruteforslaget kræver

  • Fly t/r Christchurch
  • 14 dages leje af autocamper inkl. forsikring
  • 13 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
  • Ca. 2.150 km kørsel

  Vi anbefaler at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

  Om rejsen

  Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i New Zealand

  Kontakt os, og lad os finde det rette autocamper og pris til netop jer.

  ekstra oplevelser

  Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

    

  Få et tilbud

  Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

  X

  Gammel Havn 1
  9000 Aalborg
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Sønder Allé 6, 1. sal
  8000 Aarhus
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kgs. Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kongens Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Kongensgade 9, 1 etage
  5000 Odense
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Dæmningen 47
  7100 Vejle
  Danmark

  mail 70116011