Sydøen for livsnydere

14 dages kør-selv-forslag, New zealands Syd-ø for livsnydere

Oplev sydøen med fokus på nationalparker, dyreliv, forunderlig og varieret natur med vinmarker, bjerge, gletsjere og søer. Tid til at nyde livet og hinanden. Undervejs overnatter I på hyggelige Boutique hoteller.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 41.790 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold 13 nætter i dobbeltværelse med morgenmad på Boutique hoteller, Heldags sightseeing med fly og sejlads på Milford Sound og 14 dage Full Size billeje

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler oktober - april

Startdag:
Daglig

Varighed:
14 dage/13 nætter

Længde:
Ca. 1.874 km

Klimapåvirkning:
15.265 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:
•    Fly med lejebil/autocamper
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hotelstandard
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Christchurch

Dagen er afsat til at gå på opdagelse i og omkring Christchurch. Nyd de smukke grønne arealer i centrum og hyggelige centrum. Tag

evt. bilen og kør turen ud på Akaroa halvøen syd for byen.

Overnatning: Dyers House  

Christchurch - Kaikoura - Blenheim, Sydøen (309 km)

I forlader Christchurch og kører nordpå langs kysten. Her kommer I igennem Kaikoura, som udover blændende bjerg- og havudsigt også byder på en del spændende sightseeing muligheder med fx Whale Watching, delfiner og sæler. I fortsætter langs dejlige surfstrande, gennem vinmarker og olivenlunde til dagens mål, Blenheim, hjertet i landets vinproduktion i Marlborough området.

 Overnatning: The Peppertree.

Blenheim - Hokitika, Sydøen (376 km)

Så går turen videre mod vest og et helt andet landskab. Den noget mere vilde vestkyst er et øde, men flot område. Her bestemmer naturen og udsigten præges af bjerge, vandfald og store skove. Dagens mål er Hokitika, centrum for de mange naturoplevelser i området. Vi anbefaler at I gør et stop ved Punakaiki Pancake Rocks før ankomst til Hokitika.

Overnatning: Rimu Lodge.

Hokitika - Wanaka, Sydøen (414 km)

I fortsætter nu sydpå langs vestkysten til de to fascinerende gletsjerområder, Franz Josef og Fox. Istungerne står som et monument over den sidste istid, og intet andet sted i verden kommer gletsjere så tæt på havet. Nyd den fabelagtige natur mens I begynder at køre ind i landet til Haast passet. Vejen snor sig gennem Aspiring National Park mod Kawea og Wanaka søerne, som danner en smuk ramme om det sidste stykke vej til Wanaka.

Overnatning: Lime Tree Lodge.

 

Wanaka - Queenstown, Sydøen (113 km)

I dag fortsætter I længere sydpå over floderne Clutha og Cardrona, og via Dunstan søen til Cromwell. Fortsæt gennem Kawarau slugten og I ankommer til dagens mål Queenstown. En alternative og smuk rute til Queenstown er via Crown Range Road, som er New Zealands højest beliggende asfalterede highway. Denne rute er kortere end via Cromwell, men rejsetiden er noget længere, da vejene er meget snoede. Ruten kan ikke anbefales ved vintertid.

Overnatning: Queenstown Park Boutique Hotel.

Heldagstur med fly og sejlads på Milford Sound

I dag har vi inkluderet en uforglemmelig tur til et af de smukkeste naturscenerier i New Zealand,Milford Sound. I bliver hentet på hotellet og køre til lufthavnen, hvor fra I starter en ca 40 minutters fabelagtigt flyvning over Southern Alps mod Milford Sound. Efter landing bliver I bragt til besøgscentret og efterfølgende starter I et guidet Nature Cruise ud i Milford Sound fjorden, med mulighed for i ro og mag, at nyde denne fantastiske del af verden  Start tidligt fra Queenstown og kør sydpå via Lake Te Anau til Milford Sound, et unikt område fuld af naturrigdom med smukke fjorde og lodrette klippevægge. I kører gennem de sydlige alper og forbi de smukke Mirror Lakes og Eglinton Valley. Ved Milford Sound venter en smuk to timers sejlads ind i hjertet af Milford Sound. Nyd denne smukke fjord og oplev dyrelivet, forunderlige Mitre Peak med vandfald og majestætiske klipper. Efter endt sejltur kører I tilbage til lufthavnen og flyver den flotte tur tilbage til Queenstown.

Overnatning: Queenstown Park Boutique Hotel.

Queenstown - Dunedin, Sydøen (290 km)

I dag går turen mod øst tilbage over landet til området Central Otega, en tur gennem gammelt pioneerland nu domineret af åbne sletter, frugtplantager og vingårde. Dagens mål er Dunedin, Sydøens næststørste by med tydelige aner til Skotland.

Overnatning: Camp Estate.

Dunedin

Dagen er afsat til at nyde Dunedin og kysten i Otago. Området bliver populært kaldt New Zealands Øko-hovedstad. Hele området er domineret af den smukkeste natur krydret med fascinerende kulturhistorie, og ikke mindt et spændende dyreliv inklusiv nogle af de sjældne pingvinarter og de majestætiske Albatrosser. Brug dagen i natur, på stranden eller måske på golfbanen.

Overnatning: Camp Estate.

Dunedin - Christchurch, Sydøen (372 km)

Så går turen videre nordpå langs Otago kysten mod Christchurch. Husk at gør et stop lige syd for Oamaru ved Moerakai, hvor kæmpe klippestykker ligger spredt langs stranden. Turen videre herfra flader nu ud, og det sidste stykke vej kører I over Canterbury sletten tilbage til Christchurch.

Overnatning: Dyers House  

Christchurch

Sidste dag er kommet og I tager lejebilen de sidste kilometer til lufthavnen, hvorfra I kan påbegynde hjemrejsen eller tage videre til nye oplevelser.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 41.790 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - Christchurch retur
 • 13 nætter i dobbeltværelse på eksklusive Boutique hoteller og Lodges
 • Morgenmad på alle 
 • 14 dages billeje, kategori Full Size
 • Heldagstur fra Queenstown med fly og sejlads på Milford Sound
 • Lokale skatter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

 

Om rejsen

På denne tur overnatter I på hyggelige mindre steder, som er nøje udvalgt for deres charme, kvalitet og ikke mindst placering. Unique & Boutique

Hotellerne:
Christchurch, Dyers House
Blenheim: The Peppertree
Hokitika, Rimu Lodge
Wanaka, Limetree Lodge
Queenstown, Queenstown Park Boutique Hotel
Dunedin, Camp Estate, Larnach Castle

 

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller omkring Christchurch, eller tage via Mount Cook området i de sydlige nationalparker eller på en af de mange andre destinationer undervejs. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011