The Brown Trout Golf and Country Inn, Aghadowey

4 generationer af o'hare familien

The Brown Trout Golf and Country Inn, Aghadowey, County Londonderry

Beværtet af fjerde generation af O’Hare familien på Brown Trout Golf & Country Inn kan I slappe af med at fiske, spille golf eller bare bruge stedet som udgangspunkt for oplevelser i det nordlige Irland. Den verdensberømte Giants Causeway eller Glens of Antrim ligger kort tids kørsel væk ligesom mange verdenskendte attraktioner.

Om aftenen er Brown Trout Golf & Country Inn hjemsted for gode oplevelser. Her serveres aftensmåltid baseret på friske lokale råvarer fra den lokale ”Ulster favorit” honninggrillet gammon til fisk som grillet ørred. Og afrund aftenen med en tur rundt om baren, hvor der også er levende musik i weekenden.

Inn’en er omgivet af en 9 hullers golf bane, der ligger i smukke omgivelser omgivet af store træer ved Agivey River. Agivey River indgår faktisk som en naturlig forhindring på andet hul. Og når runden er slut er rundes der af i baren, der fungerer som klubhus.

Fra 510 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

3 stjernet hotel eller 4 stjernet cottage

På The Brown Trout Golf & Country Inn kan I vælge mellem to typer af overnatning - hotelværelse med 3 stjerner eller cottage med 4 stjerner.

Hotelværelser
Værelserne ligger i en bygning ved siden af hovedbygningen og er indrettet i amerikansk stil med to dobbeltsenge, og der er en ekstra gæsteseng til rådighed, hvis det er nødvendigt. Cottage-suiterne giver en ekstra fordel med en cottage-stue med en ægte tørvepejs, et fuldt udstyret køkken og en luksuriøs lounge med udsigt over golfbanen. Der er gratis wi-fi på hele hotellet og i alle hytterne.

Cottages
Hvis I er på udkig efter noget særligt, så vil de fire 4-stjernede cottages, som er klassificeret af Nordirlands turistkontor, overgå alle jeres forventninger. De ligger alle med udsigt over den ottende fairway og kan lejes med et eller to soveværelser. Hvert soveværelse har to dobbeltsenge og ensuite badeværelse med walk in shower og badekar med bruser.
I hver cottage har I faciliteter som vaskemaskine/tørretumbler/køleskab og fryser, mikrobølgeovn, elektrisk komfur og foodmixer. Der er spisefaciliteterne op til 8 personer, så I kan være helt selvforplejende ved lokale indkøb.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Irland - skab din egen historie

Kør-selv-ferie i Irland

Kør-selv-ferie på Europas grønne ø

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011