Kør-selv-ferie med aktiv livsstil i Norge

Stop op og Prøv de mange aktiviter i Norges vilde natur

Det er Norges vilde natur og rige dyreliv, der er omdrejningspunktet for store, unikke oplevelser på kør-selv-ferien i bil eller autocamper. Stop ved et flot udsigtspunkt på vejen, hvor der måske er en afmærket vandrerute, som I kan udforske. Det kan være alt fra en kort gåtur til et vandfald eller en dagslang vandretur rundt i fjeldene.

Friluftsaktiviteterne er der masser af i Norge, takket være de mange bjergområder, gletsjere, fjorde, søer og kystområder. Er I til vandring, klatring, mountainbike, kajak, rafting eller hvad med en hvalsafari i Lofoten? I kan også prøve kræfter med nogle af Norges helt unikke stentrapper som fx Helgelandstrappen på Øyfjellet - en af verdens længste. Norge har det hele. Husk vind- og vandtæt tøj og støvler for vejret er meget omskifteligt.

Se nedenfor, hvor I kan læse mere om de mange oplevelser med aktiviteter og finde forslag til spændende kør-selv-ture i Norge. Vi kan hjælpe jer med at tilpasse kør-selv-forslagene, så de passer til jeres ønsker om spændende aktiviteter gennem Norge.

Det kan I glæde jer til:

 • Nogle af verdens længste stentrapper som Romsdalstrappen i Åndalsnes og Helgelandstrappen på Øyfjellet
   
 • Et rigt og spændende dyreliv med rener og enorme elge
   
 • Vilde vejstrækninger gennem naturen langs dybe fjorde, forbi vandfald og op i bjergene
   
 • Kom tæt på havets kæmper på en hvalsafari fra Lofoten

FDM travel giver garanti for at du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger på afrejser i Europa fra 1/5 2021. Garantien gælder, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før og op til din afrejse fraråder rejser til destinationen. FDM travel kontakter dig 14 dage før afrejse, hvis alle ikke-nødvendige rejser til din destination frarådes. Herefter kan du vælge om du vil annullere uden omkostninger eller fastholde dine reservationer uden fri annulleringsret.

Tip! Vær opmærksom på, at der i Norge opkræves vejafgifter, hvilket vi har angivet vejledning om på de forskellige turforslag. Som en tommelfingerregel skal man regne med ca. 100 norske kroner/dag i samlede færge- og vejafgifter. 

Vi er klar til at hjælpe dig med din kør-selv-ferie!

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Kontakt

Kør-selv-forslag med aktiv livsstil i Norge

Inspiration

Vis på kort

Rejseformer

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011