Startpakke - oplev Edinburgh og den rå skotske natur

10 dages startpakke i Skotland

Skotland er naturelskernes paradis med rå bjergtoppe, rullende bakkedale og spejlblanke søer, men landet gemmer også på et skatkammer af andre fantastiske oplevelser. Højlandet byder på vanvittigt smukke naturoplevelser, idylliske landsbyer, og gamle slotte ligger drysset ud i landskabet. Derudover rummer whiskyområdet Speyside over halvdelen af Skotlands destillerier. Skotlands størrelse giver overkommelige køretider, og der venter jer spændende oplevelser om hvert et hjørne.

Vi har i denne pakke inkluderet to nætter i hyggelige Edinburgh, billeje fra I forlader byen, til I flyver hjem og naturligvis flybilletten. De resterende 7 nætter bestemmer I helt selv, hvordan I vil bruge - I kan planlægge denne del af rejsen præcis efter jeres interesser.

Fra 4.566 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 10 dages kør-selv-ferie med flybillet, 2 hotelovernatninger og billeje.

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter
 

Denne startpakke kan du skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Edinburgh

Velkommen til Skotland!

Alt efter hvilket flyselskab I flyver med, kan ankomsten til Edinburgh lufthavn være alt fra midt på formiddagen til sent på aftenen. Fra lufthavnen kører der busser og tog ind til Edinburgh - turen tager ca. 30 minutter. I kan også vælge at tage en taxa ind til byen.

I kan bruge eftermiddagen eller aftenen på at suge de første indtryk til jer med en gåtur gennem byens hyggelige gader, en god middag på en af de mange restauranter eller en drink på en af byens mange pubber. 

Edinburgh

I har en hel dag i Edinburgh til at opleve, hvad denne charmerende by har at byde på.

Edinburgh, Skotlands hovedstad, er en overskuelig by der nemt opleves til fods. Byen byder også på masser af hoteller, butikker, restauranter og naturligvis pubber.
En af byens hovedattraktioner er Edinburgh Castle, centralt placeret på en udslukt vulkan midt i byen. Dette område, der er kendt som Edinburghs gamle bydel, Old Town, byder også på The Royal Mile.
Lidt nord for Princess Street Gardens finder I New Town, der trods navnet går helt tilbage til 1700-tallet. Det er her I finder de flotteste eksempler på georgiansk arkitektur, og det er her I kan shoppe på den 1,6 km lange indkøbsgade, Princess Street.

Bliver byens liv for hektisk så tag op på Calton Hill, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og se det hele lidt fra oven. Her har I en fantastisk udsigt over byen og parlamentet, der ligger for foden af bakken.

Tid på egen hånd i Skotland

I dag henter I jeres bil, forlader Edinburgh og gør jer klar til at opleve Skotland på egen hånd. Vi anbefaler jer at bo flere forskellige steder i løbet af de næste 7 nætter, så I kan opleve forskellige områder og dermed opleve så mange facetter af Skotland som muligt.

Skotland er et paradis for naturelskere og særligt højlandet frister - snør vandrestøvlerne og tag fx på tur i Cairngorms National Park, Glencoe eller The Trossacs National Park. Foretrækker I lidt fladere terræn kan Loch Lomond anbefales.

Skotland er kendt for whisky og har over 120 destillerier fordelt over hele landet, hvor en del af destillerierne tilbyder rundvisning og smagsprøver. Halvdelen ligger i området Speyside, hvor I også finder The Malt Whisky Trail.

En anden ting Skotland er kendt for, er slotte. Vi kan bl.a. anbefale et besøg på et af de mest fotograferede slotte i verden, Eilean Donan Castle, på slotsruinen Urquhart Castle med den smukke udsigt over Loch Ness eller på den engelske kongefamilies private sommerresidens, Balmoral Castle.

Øen Isle of Skye er bestemt også et besøg værd – her kan I opleve det bjergrige landskab Quiraing, dalene med vandfald samt den ikoniske klippesøjle Old Man of Storr. 

Afrejse fra Edinburgh - ankomst til Danmark

I dag går turen til Edinburgh Lufthavn, hvor I afleverer jeres bil og sætter kursen mod Danmark.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 4.566 kr.

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur København til Edinburgh
  • 2 overnatninger i Edinburgh
  • 7 dages billeje inkl. forsikring


Prisen inkluderer ikke

  • 7 overnatninger i Skotland
  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Evt. gebyr for envejsleje af bil

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer, rejselængde samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker. I kan ligeledes tilføje hoteller til den del af rejsen som er på egen hånd. 

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med flere stop i Skotland.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes her.

Søg og bestil din kør-selv-ferie

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011