Familieferie på Mallorca

15 dages Familieferie i børnehøjde 

Mallorca ligger med al sin skønhed i det azurblå middelhav og er med sine utallige børnevenlige strande og spændende aktiviteter, en oplagt feriedestination for hele familien. Overalt er der dejlige badestrande, sjove badelande og hyggelig feriestemning.

Vi har samlet nogle af vores favoritoplevelser for børn her på siden, så I kan se, hvad der venter jer når familieferien skal planlægges.

Fra 8.362 kr.
pr. person ved 2 voksne og 2 børn under 12 år, 15 dages kør-selv-ferie med flybillet, hotel og billeje.

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler maj - september

Startdag:
Daglig

Varighed:
15 dage/14 nætter
 

Denne kør-selv-ferie kan du selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst Port de Pollenca

Velkommen til Mallorca, øen der har så ufattelig meget at byde på!

Når I er ankommet til Palma de Mallorca lufthavn og fået jeres bagage, er det tid til at afhente jeres bil ved Avis. Denne hentes i det store P-hus lige over for ankomstterminalen, og så er det ellers om at sætte kurs nordpå mod Porto de Pollenca og jeres hotel. 

I har nu en hel uge foran jer til at nyde Port de Pollenca og den nordlige del af Mallorca, og vi giver herunder nogle udflugtsforslag som I frit kan benytte jer af.

Port de Pollenca

Halvøen Formentor er et "must" til en udflugt eller to - her finder I nogle af de flotteste udsigter på Mallorca. Skal I have den ultimative udsigt, ja så skal I køre op til Talaia d'Albercutx, et gammelt vagttårn hvorfra man kan se det meste af Mallorca og helt over til Menorca i klart vejr. Der er også mulighed for at tage en svømmetur ved Platja de Formentor, en af de bedste strande på Formentor halvøen.

Ved Porto Cristo som ligger på østkysten, kan I opleve dragegrotterne Coves del Drach som er en helt enestående oplevelse. Grotterne er beriget med den største underjordiske sø i Europa.

Er I til snorkling og dykkermaske, så er stranden i Cala Sant Vencent en af de mest børnevenlige af slagsen - her er der mulighed for at se fisk i mange forskellige farver. Er man ikke så meget for at få hovedet under vand, kan man leje en børnevenlig kajak med plads til to og sejle langs klipperne hen til den lille stenstrand Cala Carbo.

Port de Pollenca - Santa Ponca (79km)

I dag er det tid til at sige farvel til Port de Pollenca og begive jer sydover og sige goddag til Santa Ponca. Santa Ponca er en af Mallorcas hyggeligste "turistbyer" - en by der lever sit eget liv og hvor tiden ikke går hurtigere end man kan følge med.

Santa Ponca

På den sydlige del af Mallorca er der rigtig mange udflugtsmuligheder og forlystelser for børn og voksne.

Et af de helt store hits, er en togtur med det over 100 år gamle tog der kører fra Placa d'Espanya til Palma til Sóller som ligger på nordvestkysten. Turen går gennem smukke landskaber, Tramuntanabjergenes mange frodige dale og charmerende landsbyer.

Western Water Park! Det største vandland på Mallorca har noget for alle: en børnevenlig afdeling for de helt små, en afdeling for de lidt mere vovede og ikke mindst en afdeling for de virkelig modige vandhunde

Palma, den største by på Mallorca, er så absolut en oplevelse I ikke må gå glip af. Byen har utrolig meget at byde på, blandt andet en af verdens største lystbådehavne med et hav af store yachter, en utrolig flot katedral og ikke mindst en gammel bydel med masser af shoppingmuligheder. Det kan varmt anbefales at tage en sightseeing tur med "Hop on Hop off" busserne.

Afrejse fra Mallorca - ankomst til Danmark

I dag går turen hjem til Danmark efter en dejlig familieferie på skønne Mallorca og hvem ved, måske I vender tilbage! 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 8.362 kr.

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - Palma de Mallorca retur
 • 14 overnatninger
  • 7 nætter i Port de Pollenca
  • 7 nætter i Santa Ponca
 • 14 dages billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Afbestillings- & rejseforsikring

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med et stop i Barcelona på ud- eller hjemrejsen eller forlænge den med ekstra overnatninger på Mallorca.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Søg og bestil din kør-selv-ferie online

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011