Rejser til Malaga

Malaga - porten til Andalusien og Costa del Sol

Malaga er en rigtig god start for din rejse til Andalusien og hele Spaniens Solkyst, Costa del Sol. I Malaga har du utallige museer at vælge mellem, bla. Museo Picasso Malaga (Picasso blev faktisk født i Malaga i 1881). Du bør også se borgkomplekset Alcazaba, der er Málagas absolutte største seværdighed og borgen Castillo de Gibralfaro med en flot udsigt over byen. Du kan også slappe af ved en af strandene og blive kølet af i havet, hvis varmen bliver for meget.

Fra Malaga kan du nemt komme rundt i Andalusien og køre til de populære feriesteder langs Solkysten. Hvis du lejer en bil, så den står klar til dig i Malagas lufthavn, kan du hurtigt komme til dit hotel og køre til de mange seværdigheder og skønne strande langs Solkysten. Lej en bil og du kan nemt udforske naturreservaterne som fx Montes de Malaga, køre gennem sherrylandet eller vil besøge nogle af de hyggelige kystbyer øst for Malaga. Du må også huske at opleve, hvad Malaga har at byde på, inden du rejser videre rundt i Andalusien.

rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Tæt på Malaga

Find din strand i Malaga

Du behøver ikke at tage langt, hvis du vil finde en strand, når du rejser til Malaga. Malaga har flere at vælge mellem. Du kan vælge de livlige strande i byen som fx La Malagueta og Pedregalejo. Her er du omgivet af strandcaféer og restauranter.

Lidt uden for Malaga har du fx Guadalmar stranden. Gå en tur langs stranden og nyd det dejlige klima. Prøv evt. kræfter med nogle af de mange vandsportsaktiviteter.

Botanisk have

Kun 5 km uden for Malaga ligger den botaniske have La Concepción. Det er en skøn, grøn oase, som du kan besøge året rundt. Haven er omkring 160 år gammel og den smukkeste tropiske have i Spanien og en af Europas bedste.

Haven er anlagt i romantisk stil med vandfald, bække og små søer. De eksotiske planter blev taget med hjem fra Amerika, Australien og Filipinerne af spanske handelsskibe.

Solkysten ligger tæt på Malaga

Du skal ikke langt uden for Malaga, før den ene badeby efter den anden dukker op. Solkysten Costa del Sol er indbegrebet af badeferie med badebyen Torremolinos som en af de mest kendte. Den har tiltrukket solglade rejsende i flere årtier. Den ligger omkring 10 km sydvest for Málaga.

Lidt længere mod sydvest dukker badebyen Benalmádena Costa op. Og sådan fortsætter det. Fælles for dem alle er lange strandpromenader med fristende fiskerestauranter, indbydende sandstrande med masser af vandsportsaktiviteter og ikke mindst et herligt pulserende natteliv på de utallige barer og diskoteker.

Rejser du med børn, er Solkysten også et sandt eldorado. Enorme vandlande med udfordrende vandrutsjebaner som fx Kamikaze, der er Europas største, er et sikkert hit hos både børn og voksne. Du kan også besøge fx Crocodile Park Torremolinos, Tivoli World og en Marina Park eller bare nyde strandlivet.

Romantiske Ronda

Ønsker du lidt afveksling fra strandene i Malaga, vil det være oplagt at besøge Ronda. Det er en af Andalusiens mest romantiske byer med en dramatisk beliggenhed på toppen af et klippefremspring. Ronda gemmer også på en af de kendteste og ældste tyrefægtningsarenaer i hele Spanien.

Gilbraltar

Du kan se faktisk se hele vejen til Nordafrika fra toppen af Gibraltarklippen. Det er stadig en engelsk kronkoloni og du kan gøre nogle rigtig gode indkøb, da området er toldfrit.

Turister flokkes dertil og var det ikke for det herlige klima og de "vilde aber", kunne du godt tro, at du befandt dig i England. Overalt er der pubber og fish’n’chips mellem de mange butikker.

Kontakt