Rejser til Malaga

Porten til Andalusien og Costa del Sol

Trænger du til storbyferie? Kan du godt lide at fare vild i snørklede middelaldergader? Har du lyst til at spise god tapas? Elsker du kystbyers friske klima? Så er Malaga lige noget for dig! Her kombineres alt det gode fra storbyferien og solferien. Her finder du lidt af det hele.

Skal du opleve mere af Andalusien og Solkysten, så er Malaga et rigtig godt udgangspunkt. Byen har et rigt kulturliv, og lever naturligvis højt på bysbarnet, Picasso. Lad dig imponere af det mauriske borgkompleks, Alcazaba og nyd udsigten over byen fra borgen Castillo de Gibralfaro. Slap af ved strandene og køl dig ned i havet, når varmen bliver for meget. Fra Malaga er der ikke langt til Solkystens fristende feriesteder. Hvis du lejer en bil kommer du nemt rundt til de mange seværdigheder som for eksempel naturreservatet Montes de Malaga. Kør også en tur igennem sherrylandet, men husk at opleve Malaga inden du rejser videre.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig
Malaga byder på en masse spændende oplevelse. Og dem er vi eksperter i. Vi har besøgt Malagas spændende muséer, og vi har spist på de gode tapasrestauranter. Vi har set flamencodanserinderne og hørt lyden fra kastagnetterne fylde gaderne.

Vi kender Malaga, og vores viden bruger vi til at hjælpe dig med at få tilpasset den ferie, som er den rigtige for dig.

Det får du på en rejse til Malaga:

  • Summende storbystemning
  • Gode sandstrande
  • Lækre tapas
  • Historiske seværdigheder

 

Tag til rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til Malaga, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her 

Vi ved, hvordan du kan opleve Malaga. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Kontakt

rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Kontakt