Kør-selv-ferie Harzen

Harzens mangfoldighed forbløffer

Kun få timers kørsel fra Danmark kan du fordybe dig i Harzens store mangfoldighed. Blandt dramatiske bjerge, skove og søer ligger hyggelige og charmerende byer som Goslar, Bad Harzburg og Wernigerode. Rejser du til Harzen efter ekstraordinære naturoplevelser og aktiv ferie finder du alt fra stille vandreture i bjergene til udfordrende klatring på de stejleste klippesider.

Udforsk fx den smukke Nationalpark Harz, der byder på masser af skønne vandre- og cykelture. UNESCO har sat nogle af de attraktive gamle bykerner i Harzen på deres liste over verdens kulturarv. Du kan se dem ved selvsyn, hvis du rejser til Goslar i det vestlige Harzen og til Quedlinburg i øst. Quedlinburg er specielt kendt for sine mere end 1.000 fredede bindingsværkshuse.

Inspiration

Vis på kort

 


Uanset om du er til wellness og spa, vandring og cykelture eller kunst og kultur, så kan du finde det i Harzen. Vi har kørt ad de smukkeste sideveje og mest kringlede bagveje. Lad os hjælpe dig med at finde vejen til din kør-selv-ferie i Midttyskland. 


 

Rejseformer

Kontakt