Kør-selv-ferie Nordtyskland

Kør på opdagelse blandt hvide kyster og gamle Hansestæder

Tag familien med på en opdagelsesferie i det børnevenlige kør-selv-paradis i Nordtyskland. Det skønne ved Nordtyskland er, at det er nemt at køre dertil, men I kan også sejle over med færgen fra Gedser til Rostock eller Putgarden, hvis I vil forkorte køreturen. Nordtyskland sætter en dejlig scene for en kør-selv-ferie hele året. Foråret er smukt og frodigt, sommeren er gerne lidt lunere end i Danmark, efteråret byder på vidunderlige solskinsdage blandt betagende brungule landskaber og julemarkeder lyser op i de mørke vintermåneder. Nordtyskland venter med uforglemmelige oplevelser for hele familien.

Lad os inspirere dig
Du kan finde masser af inspiration i vores kør-selv-forslag, hvor vi giver vores bud på oplevelsesrige rejser i Nordtyskland. Dem kan vi selvfølgelig tilpasse efter dine ønsker, så du får præcis den ferie, du drømmer om.

Det kan du glæde dig til:

  • Frodige naturområder som Lüneburger Heide og Vadehavet
     
  • Maritim stemning i gamle kystbyer og Hansestæder
     
  • Bindingsværksbyer i ægte eventyr-stil
     
  • Hippe butikker og storbyliv i Berlin

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din kør-selv-ferie

Kontakt os


Hos vores nordtyske naboer finder I en perlerække af temaparker og vandlande, hvide kyster og storslået natur, pulserende metropoler og idylliske middelalderbyer. Nordtyskland er et kør-selv-eventyr for hele familien.  


 

Vis på kort

VI HJÆLPER DIG TIL DEN BEDSTE KØR-SELV-FERIE

Nordtyskland er en oplagt destination, når du skal have familien med på kør-selv-ferie. Ikke langt fra Danmark venter nemlig et hav af oplevelser, der med garanti vil skabe søde ferieminder. Og dem har vi specialiseret os i. Vi besøgt strandene, du vil elske. Vi har snuset rundt i kystbyerne. Vi har vandret i naturområderne og fundet de hyggelige bindingsværksbyer. Og vigtigst af alt, så kan vi hjælpe dig med at skræddersy den perfekte kør-selv-ferie i Nordtyskland. 


 

Få masser af oplevelser undervejs

Kan vi hjælpe dig?