Rejser til Rhinen-Mosel-Franken

Forførende god vin og smukke borge i Rhinen-Mosel-Franken

Danskerne har for længst taget Rhinen-Mosel-Franken til deres hjerter. Og det er nemt at forstå, hvorfor mange forelsker sig i området, der ligger nord for Schwarzwald i det midtvestlige Tyskland. I Rhinen-Mosel finder du slotte og borgruiner på hver bjergtinde, der fortæller om fortidens myter, ridderkampe og krigeriske hændelser. Mange af borgene er i dag renoveret og åbne for besøg.

Er du vinnyder, så er Rhinen-Mosel bestemt en rejse værd. Romerne plantede her de første vinstokke for 2.000 år siden. Pga. de ideelle vækstbetingelser ser du i dag vinmarker og vinbjerge overalt. Hver lokalområde har deres egen vinfest, så måske er du heldig at havne midt i en, når du rejser til Rhinen-Mosel. Ellers kan du altid besøge den lokale vinbonde og få dig en smagsprøve eller to. Og midt i det hele flyder de legendariske floder Rhinen og Mosel.

Start din rejse til Rhinen-Mosel-Franken ved at pakke bilen og køre selv, eller flyv til Frankfurt, lej en bil, der står klar i lufthavnen, når du ankommer, og kør på eventyr.

rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Kontakt