Cruise America - Alt om leje af autocamper i USA og Canada

Information om autocampere fra cruise america/Cruise canada

Gældende for autocampere der afhentes i perioden 1. april 2020 - 31 marts 2021

Cruise America er det største autocamperselskab i USA med godt 4.000 autocampere og mere end 30 udlejningssteder i USA og 5 i Canada. Cruise America tilbyder 4 forskellige, populære typer af standard autocampere, der er beregnet på 2 -7 personer.

Autocampere fra Cruise America er vores standardprodukt til fornuftige priser, hvor der ikke er gået på kompromis med udstyr eller sikkerhed. En autocamper fra Cruise America sikrer fleksibilitet og frihed for store- og små oplevelser på kør-selv-ferien i USA og Canada.

I vælger selv ruten og kører den i jeres eget tempo, og der er rig mulighed for at tilpasse turen netop jeres ønsker.

 

En autocamper giver jer mulighed for:

 • at kombinere feriebolig og transport 
 • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
 • at campere med al moderne komfort
 • at nyde den ultimative frihed

Kontakt vores rejsespecialister
 - hvis I ønsker at leje en autocamper eller har spørgsmål om kør-selv-ferie i autocamper.

Få et tilbud

Praktiske informationer

Afhentning og aflevering

Det er ikke muligt at afhente autocamperen på selve ankomstdagen, og det er derfor nødvendigt at reservere en overnatning den første nat. Vores rejsespecialister er naturligvis behjælpelige i den forbindelse. På afhentningsdagen skal I kontakte Cruise America om morgenen (ved Early Bird gerne dagen før lejens start) for at aftale det endelige afhentningstidspunkt.

Tag ikke til udlejningsstedet uden at have aftalt tid med Cruise America, da det vil betyde unødig ventetid. Ved afhentning af jeres autocamper skal I forvente at bruge mindst 1 time til at sætte jer ind i betjeningen. Afhentning af autocamper sker fra kl. 13 og aflevering skal ske i tidsrummet 9-11, medmindre I køber en Early Bird (se separat afsnit). Autocamperen skal afleveres rengjort. Udlejningsstederne er lukkede på søn- og helligdage.

I har mulighed for allerede hjemmefra at forberede jeres check-in og på den måde gøre papirarbejdet ved lejens start lidt lettere. Læs mere på www.rvcheckin.com

Depositum
Ved afhentning af autocamperen skal der med et internationalt kreditkort betales et standard refunderbart sikkerhedsdepositum. Beløbet er på 500 USD/CAD. 
Under ”Burning Man”-festival, 26.-31. august 2020, vil depositum være 1.000 USD på lejer fra San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Seattle, Salt Lake City og Portland.

Når autocamperen afleveres, vil alle ekstraudgifter blive gjort op, og evt. overskydende depositum vil blive udregnet. Udlejningsstederne ligger af sikkerhedsmæssige årsager ikke inde med kontanter, hvorfor en evt. refundering vil ske ved overførsel til kreditkort.

Cruise America APP!

Cruise America har lanceret en gratis App, der findes i iPhones App Store og på Android via Google Play. Søg blot efter Cruise America. App’en giver jer adgang til en række nyttige informationer til planlægning af jeres tur, men den kan også hjælpe jer undervejs på turen ved fx at kunne finde oversigt over campingpladser og benzinstationer i nærheden.

Udlejningssteder i USA
Albuquerque, NM • Anchorage, AK* • Atlanta, GA • Baton Rouge, LA • Billings, MT • Boston (nord og syd), MA • Bozeman, MT • Charlotte, NC • Chicago, IL • Dallas, TX • Denver, CO • Houston, TX • Las Vegas, NV • Los Angeles, CA • Miami (nord og syd), FL • Minneapolis, MN • Nashville, TN • New York (JFK), NY • New York (EWR), NJ • New York (øst), NY • Orlando, FL • Philadelphia, PA • Phoenix, AZ, • Portland, OR • Salt Lake City, UT • San Diego, CA • San Francisco, CA • Seattle (Ewerett), WA • Tampa, FL • Washington D.C. (Manassas), VA.

Udlejningssteder i Canada
Calgary • Halifax* • Montréal • Toronto • Vancouver.

* Lukket i vinterperioden ultimo oktober 2020 - medio april 2021.

Helligdage i USA i 2020-21
2020: 1. januar, 25. maj, 4. juli, 7. september, 26. november, 25. december.
2021: 1. januar, 31. maj, 4. juli, 6. september, 25. november, 25. december.

Helligdage i Canada i 2020-21
2020: 1. januar, 17, februar (kun Vancouver, Calgary of Toronto), 10. april, 18. maj, 24. juni (kun Montreal), 1. juli, 3. august (kun Vancouver og Halifax), 7. september, 12. oktober, 11. november (kun Vancouver og Calgary), 25. december, 26. og 28. december (kun Toronto).
2021: 1. januar, 15, februar (kun Vancouver, Calgary of Toronto), 2. april, 24. maj, 24. juni (kun Montreal), 1. juli, 2. august (kun Vancouver og Halifax), 6. september, 11. oktober, 11. november (kun Vancouver og Calgary), 25. december, 26. og 27. december (kun Toronto).

Krav til chaufføren
Chaufføren skal være min. 21 år og have gyldigt dansk EU-kørekort. Dog tilrådes det også at medbringe et internationalt kørekort for at undgå evt. misforståelser. Der opkræves ikke ekstra for chauffører under 25 år og for evt. ekstra chauffører, men alle chauffører skal påtegnes lejekontrakten. Ved afhentning skal I endvidere kunne fremvise et anerkendt kreditkort og gyldigt pas som identifikation.

Barnestole
Cruise America udlejer ikke barnestole. De kan købes til rimelige priser i de nærliggende store supermarkeder. Spørg Cruise America ved afhentning af autocamperen .

Rejsedokumenter
Sammen med rejsedokumenterne vil I modtage et eksemplar af ”Essentiel Information”, som bør læses igennem, før I tager af sted. Her finder I oplysninger om stort set alle forhold før, under og efter autocamperlejen. Endvidere vil I få et KOA Value Kard, der giver 10% rabat på pladslejen på KOAs campingpladser. På www.koa.com findes en oversigt over KOAs campingpladser i USA og Canada. Herfra kan I downloade information om hver enkelt campingplads.

Undervejs

Kommer I ud for et uheld undervejs, eller får I blot brug for lidt vejledning fra Cruise America, kan deres ”Travelers Assistance Support” træffes på telefon (800) 334 4110 alle dage, 24 timer i døgnet.

Specielle kørselsrestriktioner

Det er ikke tilladt at køre uden for offentlig vej. Derudover gælder der i visse områder specielle restriktioner for kørsel med autocamper i bl.a. New York City, Alaska, Yukon, Northwest Territories, New Foundland samt i visse varme perioder i ørkenområder, fx Death Valley. Udlejningsstederne er opdateret med de lokale restriktioner. Det er ikke tilladt at køre ind i Mexico.

Specielt for vinterhalvåret
Ved kørsel i Canada samt de nordlige stater i USA vil der ved streng frost være risiko for, at vandtankene i autocamperen fryser til. Dette kan undgås ved at komme frostvæske i tankene. Alternativet er at tømme tankene for vand. I begge tilfælde vil I være afhængige af campingpladser for at kunne vaske op og bade.

Hastigheds- og parkeringsbøder
Registreres autocamperen i lejeperioden i en overtrædelse af de lokale myndigheder, skal Cruise America informere myndighederne om lejers data. Cruise America vil herefter opkræve lejer et administrations-gebyr på 35 USD.

Vej- og broafgifter

ALL-Electronic Tolling (elektronisk opkrævning af vejafgifter)
All-Electronic Tolling bliver mere og mere udbredt i USA og Canada. Det betyder helt enkelt, at det ikke er muligt at betale vejafgifter med kontanter eller kreditkort. I stedet fotograferes og registreres bilens nummerplade, og via Cruise America overføres lejers oplysninger, herunder navn og adresse, til relevante myndighed, der herefter direkte opkræver lejer for de udestående vejafgifter.

Vær opmærksom på forskellen mellem ALL Electronic Tolling og tjenester som Fastrack og EZ Pass baner.

Brug af ALL Electronic Tolling - og tjenester som Fastrack og EZ Pass baner
ALL Electronic Tolling kan ikke anvendes ved brug af/ kørsel i Fastrack og EZ Pass baner. Her kræves nemlig en transponder - elektronisk sender/modtager - i bilen, og en sådan er ikke installeret i en Cruise America autocamper. I bør derfor afregne disse vejafgifter kontant ved betalingsanlæggene. Benyttes Fastrack og EZ Pass baner vil det resultere i opkrævning af gebyrer ud over de aktuelle vejafgifter. Gebyrer ved brug af Fastrack og EZ Pass baner, uden transponder, ligger generelt på 25-100 USD pr. overtrædelse.
NB - det er lejers ansvar at undgå at benytte disse baner.

Cruise America er forpligtet til at betale, når deres autocampere bruger tjenester som Fastrack og EZ Pass baner - og derfor efteropkræver Cruise America beløbet for brugen på lejers kreditkort tillagt et ekspeditionsgebyr på 10 USD (pr. lejemål).

Forsikring

Ansvarsforsikring
Cruise America har for alle deres køretøjer tegnet ansvarsforsikring på min. 10 mill. USD/10 mill. CAD for krav fremsat for personskader og skader på personlige ejendele, som fremsættes over for firmaet som følge af betjeningen eller brug af deres autocamper. Dækningen vedrører udelukkende Cruise America som firma. I både USA og Canada har Cruise America som følge af lokal lovgivning i stater og provinser i hvilke en evt. ulykke finder sted, tegnet yderligere dækning for personskade, tingskade og førerulykkesforsikring (PIP) for krav fremsat mod bilens fører. I henhold til gældende praksis dækker ansvarsforsikringen dog ikke, såfremt køretøjet ikke betjenes sikkerhedsmæssigt forsvarligt i overensstemmelse med alle gældende love og regler og i overensstemmelse med gældende regler og betingelser i lejekontrakten.

Lejeaftalen indeholder også en udvidet ansvarsforsikring (Supplemental Liability Insurance), som indebærer en udvidet dækning på op til 1 mill. USD. Ifølge gældende praksis vil al brug af køretøjet i strid med lejekontrakten betragtes som brud på denne og vil dermed gøre lejer fuldt ud ansvarlig for alle evt. skader og omkostninger som følge heraf. Så vidt det endvidere er tilladt i henhold til gældende love, vil også den udvidede ansvarsforsikring (SLI), førerulykkesforsikringen (PIP) og ansvarsdækningen (liability coverage) træde ud af kraft.

Skadesansvar/selvrisiko
Forsikringerne er inkluderet i den forudbetalte leje, og I kan højst blive gjort ansvarlige for op til 1.500 USD for tyveri eller skade pr. uheld, dog under forudsætning af at lejeren og chaufføren har overholdt de gældende regler og betingelser i lejekontrakten samt omgående rapporterer en evt. hændelse eller skade på køretøjet og undgår ulovligt brug af køretøjet. Ifølge gældende praksis vil al brug af køretøjet i strid med lejekontrakten betragtes som brud på denne og dermed gøre lejer fuldt ud ansvarlig for alle evt. skader og omkostninger som følge heraf.

Selvrisiko-eliminering
Ved afhentning af autocamperen kan I tilkøbe en ZDP (Zero Deductible Plan), der vil fjerne selvrisikoen på 1.500 USD i forbindelse med tyveri eller skade. ZDP er IKKE obligatorisk. Pris 9.95 USD pr dag, dog maks. 298 USD for en leje. For ZDP gælder samme regler og forbehold som nævnt ovenfor i afsnittet ”Skadeansvar/selvrisiko”.

Opsummering af forsikringsregler
Al dækning og fravigelser er underlagt betingelserne i jeres individuelle lejekontrakt; forsikringsdækningen gælder kun, såfremt køretøjet anvendes i henhold til gældende regler og betingelser nævnt i lejekontrakten som underskrives ved afhentning af autocamperen. Al dækning bortfalder, såfremt I glemmer at udfylde og indsende en ulykkes- eller skadesrapport, eller såfremt køretøjet anvendes i strid med gældende regler i lejekontrakten.

Priser - hvad er inkluderet- og ikke inkluderet

Alt om Cruise Americas priser?

Cruise America benytter sig af et prissystem (flex rate), som er uafhængigt af sæson og bilstørrelse. Prisen vil udelukkende afhænge af den ledige kapacitet hos Cruise America på bestillingstidspunktet. Så jo før I kan bestille, des bedre. Prisen ændres hver søndag. 

Alle nævnte priser på ydelser der købes hjemmefra er vejledende, da skatterne varierer fra stat til stat. Kontakt FDM travel og få oplyst den aktuelle pris for den ønskede periode og destination eller benyt jer af prisberegneren længere nede på siden.

Min. lejeperiode er 7 dage. Ved lejeperiode på mere end 35 dage skal I undervejs tage kontakt til Cruise America for at få serviceret jeres autocamper. Der finder ingen form for refundering sted for ubrugt leje eller for forudbestilt ubrugte miles/km.

Hvad er inkluderet i autocamperlejen?

 • Grundleje for valgte antal dage.
 • Forsikring - se separat afsnit.
 • Skatter og afgifter på ydelser købt hjemmefra.

Hvad er ikke inkluderet i autocamper-lejen?

 • Selvrisiko-eliminering (ZDP) – se separat afsnit.
 • Miles/km (flere forskellige muligheder for forudbestille miles/km
 • kan købes hjemmefra - se separat afsnit).
 • Ekstra ”løse” miles/km koster 35 cent pr. mile i USA/34 cent pr.
 • km i Canada.
 • Benzin (ca. 1/4 tankfuld ved afhentning). Der opkræves et benzindepositum ved afhentning. Autocamperen skal afleveres med samme mængde benzin, som I modtog det for at sikre, at det deponerede depositum tilbagebetales. Overskydende benzin refunderes ikke.
 • I autocamperen findes en 110 volts generator. Pris for brug er 3,5 USD pr. time eller 8 USD pr. nat. Skal aftales og afregnes lokalt ved afhentning. Refundering er ikke muligt. Bemærk at brug af generator er almindeligvis ikke nødvendigt. Model T17 er ikke udstyret med generator. I Canada er det kun C30, der er udstyret med generator.
 • Mad og drikke.
 • Gas til madlavning og varme.
 • Campingafgifter.
 • Diverse udstyrspakker (autocamper udstyrspakke og personlig udstyrspakke kan købes hjemmefra - se separat afsnit).
 • Skatter (statslige, lokale, etc.). På ydelser købt lokalt i USA/Canada tillægges skatter, der afregnes lokalt (skatterne kan ændres uden varsel).
 • Overnatning før afhentning af autocamper.
 • Gebyr for envejsleje - se separat afsnit.
 • Transfer mellem hotel og udlejningssted samt udlejningssted og lufthavn/hotel, medmindre I køber en Early Bird pakke - se separat afsnit.
 • Miljø-gebyr 5 USD/CAD pr. leje
 • ”Colorado Road Safety Fee” 2 USD pr. dag på lejer fra Denver.
 • ”New Jersey Surcharge” 5 USD pr. dag på leje fra New York (EWR).
 • Diverse vej- og broafgifter - se separat afsnit.
 • ”BC Surcharge” 1,5 CAD pr. dag på leje under 29 dage for T17 leje fra Vancouver.


Envejsleje
Ved aflevering af autocamper på anden adresse end afhentningsadressen, opkræves der et gebyr for denne service kaldet envejsleje. Gebyret opkræves hjemmefra sammen med lejen. Beløbet varierer og afhænger af ønsket rute.

USA: Envejsleje koster mellem 279-725 USD.
Canada: Envejsleje koster mellem 565-791 CAD.
Kontakt FDM travel og få oplyst envejslejen for jeres ønskede rute. Envejsleje mellem USA og Canada er ikke tilladt.

Udstyrspakker
• Udstyrspakke til brug i autocamperen bestående af tallerkener, kopper, bestik, diverse køkkenredskaber, gryder og pander, lommelygte, dåse og flaskeåbner m.m. Pris 123 USD/124 CAD pr. lejet autocamper.
• Personlig udstyrspakke bestående af sovepose/tæppe, hovedpude, lagen og hovedpudebetræk, håndklæde, vaskeklud og viskestykke. Pris 67 USD/68 CAD pr. person.

Forudbestilte miles/km pakker
Alle bestillinger skal inkludere et antal forudbestilte miles/km.

 • 100 miles i USA: 39 USD
 • 500 miles i USA: 195 USD
 • 100 km i Canada: 35 CAD
 • 500 km i Canada: 177 CAD

Endvidere findes der 2 muligheder for at købe unlimited mileage special (se separat afsnit. 

Ændring
I det øjeblik jeres bestilling er bekræftet, ændrer prisen sig ikke, medmindre I ændrer jeres bestilling, og I vil da få opgivet en ny pris baseret på ændringstidspunktet.

Beregn prisen på en autocamper

I formularen herunder kan du finde prisen på T17 Truck Camper og de større autocampere  C19, C25 og C30.
Bemærk, at priserne opdateres ugentligt og at du oftest får de bedste priser, hvis du er tidligt ude.

*Når du har fundet prisen, skal du ringe til vores rejsespecialister.

Find din autocamper

Se eksempler på indretning af de forskellige typer autocampere

Der kan være flere varianter inden for hver bilgruppe. Som standard er en autocamper udstyret med:

 • Servostyring
 • Fartpilot
 • ABS-bremser
 • Baksensor
 • AM/FM radio
 • Automatgear
 • Aircondition
 • 2-3 kogeplader
 • Køleskab
 • Mikroovn
 • Brusebad og håndvask
 • Toilet

Planlægning af jeres kør-selv-ferie i autocamper

De fleste af KOA’s ca. 600 campingpladser i Nordamerika har mange faciliteter at byde på som swimmingpool, restaurant og forretning. Husk altid at medbringe og oplyse om jeres KOA Value Kard, da I så opnår 10% rabat på jeres overnatninger på KOA-campingpladser.

Reservation er ikke altid nødvendig, men KOA-campingpladser er populære og kan derfor blive fyldt op. Så hvis I kender jeres rejserute allerede inden afrejse, kan det anbefales, at I laver en reservation hjemmefra på www.koa.com. Her findes ligeledes en oversigt over alle campingpladserne samt priser på samme. Mange campingpladser tilbyder forskellige muligheder for pladser med eller uden opkoblinger til forskellige forsyninger som vand og elektricitet. Endvidere er der på KOA’s campingpladser mulighed for at få tømt spildevandstanken.

Vi anbefaler, at I allerede hjemmefra planlægger turens længde, så I ikke får forudbestilt for mange miles/km eller slutter med at have kørt længere, end I på forhånd havde regnet med og derfor ender med en ekstra regning for antal kørte miles/km. Hvis I ikke hjemmefra har købt miles/km (enten Unlimited Mileage Special eller som pakker af 500 miles/500 km og 100 miles/100 km), vil I ved lejens start blive opkrævet for et antal miles/km, der svarer til den forventede kørsel.

Det er en god ide at medbringe bløde kufferter/tasker, da de er lettest at opbevare i autocamperen.

Tilbud - bestil tidligt og spar penge

Early Bird Departure special

Få mere ud af første og sidste dag; start lejen om formiddagen og slut den om eftermiddagen.

 

Pakken inkluderer

 • Transport fra hotel* til udlejningssted (fra kl. 9).
 • Tidlig afhentning af autocamper (i tidsrummet kl. 9-12).
 • Sen aflevering af autocamper (inden kl. 15).
 • Transport til hotel* eller lufthavn.
  *) Gælder alene hoteller i områder godkendt af Cruise America.

Lejen starter

Mandag - lørdag (søndag ikke mulig):

523 USD/530 CAD

Skal bestilles mindst 30 dage før afhentning af autocamper.

Early Booking specials

Bestil jeres autocamper I god tid og spar op til 15% på lejen

 

For leje i perioden 1. april - 31. oktober 2020:

 • 5% på autocamperleje ved bestilling senest: 31. december 2019
 • 10% på autocamperleje ved bestilling senest: 31. januar 2020
 • 5% på autocamperleje ved bestilling senest: 29. februar 2020

For leje i perioden 1. nov. 2020 - 31. marts 2021:

 • 15% på autocamper eje ved bestilling senest: 31. juli 2020
 • 10% på autocamperleje ved bestilling senest: 31. august 2020
 • 5% på autocamperleje ved bestilling senest: 30. september 2020

Unlimeted Mileage specials

Få ubegrænset miles/km på turen - skal bestilles for hele lejeperioden.

 • 7-21 dage med fri miles/km: 1.045 USD/1.236 CAD
 • Efterfølgende dage med fri miles/km: 40 USD/51 CAD pr. dag

Unlimeted Mileage specials PLUS

Få ubegrænset miles/km på turen, en udstyrspakke til autocamperen, en personlig udstyrspakke til hver passager og fri brug af generator - skal bestilles for hele lejeperioden.

 • 7-21 dage med fri miles/km: 1.394 USD/1.589 CAD
 • Efterfølgende dage med fri miles/km: 40 USD/51 CAD pr. dag

Indvi en ny autocamper

I perioder - specielt i foråret  - får Cruise America/Cruise Canada leveret en lang række nye autocampere. De kan afhentes i henholdsvis Chicago, Minneapolis og Toronto, og herfra skal de køres ud til udvalgte destinationer i USA og Canada. På denne måde kan I køre tværs over USA eller i et spritnyt autocamper - til en meget fordelagtig pris. Vi vil opdatere denne side med informationer, så snart der igen findes mulighed for dette tilbud. 

 

 

Cruise America Monthly Departure Specials 2020

April/maj/juni

Vælg et af følgende 3 tilbud:

50% rabat på envejsleje

25% rabat på Unlimited Mileage Special eller Unlimited Mileage Special Plus (gælder kun C30 autocampere i maks. 21 dage)

100% rabat på autocamper-udstyrspakke (uden beregning)

 

Juli/august

Vælg et af følgende 2 tilbud:

25% rabat på Unlimited Mileage Special eller Unlimited Mileage Special Plus (gælder kun C19 autocampere i maks. 21 dage)

100% rabat på autocamper-udstyrspakke (uden beregning)

 

September/oktober

Vælg et af følgende 3 tilbud:

50% rabat på envejsleje

25% rabat på Unlimited Mileage Special eller Unlimited Mileage Special Plus (gælder kun C30 autocampere i maks. 21 dage)

100% rabat på autocamper -udstyrspakke (uden beregning)

 

Generelle betingelser for Monthly Departure Specials

 • Monthly Specials er afhængige af dato for afhentning af autocamperen og der kan kun opnås et tilbud pr. autocamper
 • Tilbuddet gælder udelukkende nye reservationer. Allerede foretagne reservationer kan ikke ændres til ovennævnte tilbud.
 • Cruise America/Cruise Canada forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre eller annullere enkelte eller alle Monthly Departure Specials 2020.
 • Ovennævnte Monthly Specials kan kombineres med Early Booking Specials.

 

Eksempel: Bestilling af autocamper foretaget senest 30. december 2019 med afhentning 18. april 2020. Her gives 15% rabat på grundlejen (Early Booking Special) plus frit valg mellem de tre tilbud i april (50% på envejsleje, 25% rabat på Unlimited Mileage Special eller Unlimited Mileage Special Plus eller 100% rabat på autocamper-udstyrspakke (uden beregning)


Kontakt FDM travel og få oplyst den aktuelle pris for den ønskede periode og destination.

Få et tilbud