C25 autocamper - 5 pers.

Cruise America C25 - til familien

C25 er en mellemstørrelse autocamper med plads til 5 personer. Autocamperen fra Cruise America er perfekt til familier med børn. Modellen har fine sovepladser og er den mest populære blandt de 4 autocamper modeller. Når du tager på roadtrip i C25 modellen får du meget for pengene. Se video og få en introduktion.

Se filmen
Lej en C25 autocamper

Information

C25 - indretning

Bagerst i C25 modellen er en dobbeltseng, og der er plads til 2 personer over førerkabinen. Og så kan spisepladsen slås ned og det giver yderligere en soveplads. Om dagen kan sovepladserne slås ned, så der bliver ekstra plads til at bevæge sig rundt inden for i motorhomet. Ligesom de andre autocampere har C25 modellen fuld udstyret køkken med køleskab, gaskomfur og mikrobølgeovn. Og autocamperens badeværelse er af god standard.

Brændstof til 800 kms kørsel

En af de store fordele ved C25 modellen er, at den rummer brændstof nok til 800 kms kørsel. Det er en fordel, når du skal køre gennem de store nationalparker i USA. Modellen har også store og lettilgængelig opbevaringsrum til bagagen. Den er let at køre og har høj sikkerhed, og den har gennem årene vist sig at være den mest populære.

Kør-selv-forslag

Kør-selv-forslag i autocamper i USA & Canada

Her kan du se forskellige kør-selv-forslag til din ferie i autocamper i USA og Canada, med overnatning på udvalgte campingpladser.

Vigtigt: Campingpladserne skal du selv bestille, hvilket giver dig den største fleksibilitet.